Πρωτότυπα δώρα για μωρά | Ιδέες & Προτάσεις

Πρωτότυπα δώρα για μωρά_Ιδέες & Προτάσεις

Το να βρείτε δώρα για μωρά ή για την εγκυμονούσα μαμά αποτελεί δύσκολο αίνιγμα.

Θέλετε να βρείτε κάτι ξεχωριστό, πρωτότυπο αλλά λειτουργικό. Κάτι που θα μαγνητίσει την προσοχή ή θα βοηθήσει και στο αναπτυξιακό ταξίδι του μωρού.

Σε αυτό το άρθρο σας προτείνουμε 5 επιλογές πρωτότυπων δώρων που είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθούν και θα εντυπωσιάσουν!

Premium πιπίλες και αξεσουάρ

Αν και οι πιπίλες που είναι είδος πρώτης ανάγκης για τα περισσότερα μωρά μπορεί να μην φαντάζουν ως ένα “αξέχαστο” δώρο, brands όπως η Bibs έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την απλή πιπίλα και τα αξεσουάρ της σε αντικείμενα που αξίζουν να γίνουν δώρο.

Με ιστορία που εκτείνεται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες, η Δανέζικη Bibs δεν έχει επικεντρωθεί μόνο στην ποιότητα αλλά στον αισθητικό σχεδιασμό και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Οι πιπίλες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά και μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά σετ που θα περιλαμβάνουν πιπίλες, θήκες και κλιπ στήριξης. Ένα τόσο όμορφα παρουσιασμένο και προσεγμένο πακέτο αναδεικνύει την πιπίλα από μια απλή ανάγκη σε ένα ιδιαίτερο δώρο!

Δείτε περισσότερα
πρωτότυπα δώρα για μωρό

Κρεμαστό ενθύμιο με αποτύπωμα

Η ιδέα πίσω από το ενθύμιο με αποτύπωμα μωρού είναι απλή αλλά βαθιά συγκινητική.

Αυτό το κιτ επιτρέπει στους γονείς να δημιουργήσουν το αποτύπωμα του μικροσκοπικού ποδιού του μωρού, απαθανατίζοντας μια μοναδική στιγμή στο χρόνο.

Το κιτ περιλαμβάνει τις οδηγίες και μη τοξικό, ασφαλές για τα μωρά πηλό, ο οποίος στη συνέχεια μπορεί να αποθηκευτεί σε ένα αναμνηστικό κουτί. Είναι ένα συναισθηματικό δώρο που μετατρέπει μια στιγμή σε ένα διαχρονικό αναμνηστικό.

Δείτε Κρεμαστά ενθύμια
πρωτότυπα δώρα για μωρά

Μουσικά κολιέ εγκυμοσύνης

Ίσως αναρωτιέστε γιατί ένα κολιέ εγκυμοσύνης να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα, καθώς είναι τεχνικά για τη μέλλουσα μητέρα. Ωστόσο, αυτό το μοναδικό δώρο έχει οφέλη και για το μωρό.

Το μουσικό κολιέ εγκυμοσύνης είναι ένα κόσμημα που φοριέται γύρω από το λαιμό της μητέρας, και κρέμεται κοντά στην κοιλιά της και παράγει έναν απαλό, χαλαρωτικό ήχο όταν μετακινείται.

Αυτός ο ήχος χαλαρώνει και εξοικειώνει το μωρό με τον έξω κόσμο, καθώς μπορεί να τον ακούσει μέσα από τη μήτρα. Καθώς το μωρό μεγαλώνει, η μελωδία του κουδουνίσματος θα γίνει παρηγορητική και οικεία, καθιστώντας το μενταγιόν ένα τέλειο εργαλείο μετάβασης του μωρού στην “έξω” ζωή.

Δείτε Μουσικά Κολιέ
πρωτότυπα δώρα για μωρά

Εκπαιδευτικά Διαδραστικά Παιχνίδια

Σε μια εποχή όπου οι οθόνες φαίνεται να κυριαρχούν στη ζωή μας, και δυστυχώς και στων παιδιών, μία πολύ καλή εναλλακτική με εκπαιδευτικά οφέλη είναι τα διαδραστικά παιχνίδια. Πρόκειται για παιχνίδια που εμπλέκουν πολλαπλές αισθήσεις, ενισχύοντας την ολιστική ανάπτυξη του μωρού.

Κύβοι δραστηριότητας με διαφορετικές όψεις για ταξινόμηση σχημάτων, παζλ, παιχνίδια με διακόπτες ή κατασκευές δεν διασκεδάζουν μόνο, αλλά βοηθούν τα μωρά να αναπτύξουν λεπτές κινητικές δεξιότητες και ικανότητες επίλυσης προβλημάτων.

Δείτε Εκπαιδευτικά Παιχνίδια
πρωτότυπα δώρα για μωρά

Λούτρινο Φωτάκι νυκτός

Το σκοτάδι είναι συχνά τρομακτικό για τα μωρά. Ένα λούτρινο φωτάκι νυκτός  εξυπηρετεί διπλό σκοπό. Λειτουργεί ως ένας φιλικός σύντροφος για το μικρό σας και ως μια απαλή πηγή φωτός που μπορεί να κάνει την ώρα του ύπνου μια λιγότερο δύσκολη εμπειρία.

Αυτά τα χαριτωμένα λούτρινα παιχνίδια διαθέτουν ενσωματωμένα φώτα που μπορούν να προβάλλουν αστέρια ή χαλαρωτικά χρώματα στην οροφή. Μερικά διαθέτουν νανουρίσματα, διευκολύνοντας το μωρό να παρασυρθεί στη χώρα των ονείρων!

Δείτε περισσότερα
πρωτότυπα δώρα για μωρό

Η επιλογή ενός ξεχωριστού δώρου δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Οι παραπάνω προτάσεις αποτελούν επιλογές που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα χαροποιήσουν γονείς και μωράκια. Θυμηθείτε πως σε οποιοδήποτε δώρο, η κίνηση είναι που έχει αξία!

* Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο, δίνεται μόνο ως συμβουλή και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψη ως επαγγελματική ιατρική διάγνωση ή γνώμη. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντα τον παιδίατρό σας για ιατρικά θέματα.

Προτείνονται:

Δείτε επίσης:

Call Now Button