Προβολή όλων των 30 αποτελεσμάτων

Παιδικά φωτάκια νυκτός

Στα μάτια των παιδιών, το σκοτάδι της νύχτας είναι συχνά τρομακτικό, προκαλεί ανησυχία και άγχος. Τα παιδικά φωτάκια νυκτός μπορούν να καταπραΰνουν την ανησυχία τους με έναν πολύ όμορφο και μαγικό τρόπο.

Απαλός φωτισμός

Η απαλή λάμψη που παράγουν τα παιδικά φωτάκια νυκτός μπορεί να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα ενός δωματίου. Σε αντίθεση με το σκληρό φως από το κεντρικό φωτιστικό, προσφέρουν αρκετό φως για να κατευνάσουν τον φόβο του παιδιού χωρίς να διαταράξουν τον κύκλο του ύπνου του.

Από τις απαλές αποχρώσεις σε σχήμα σύννεφου μέχρι το μαγευτικό φωτισμό της μικρής φάλαινας με θαλάσσια θέματα, μπορείτε να βρείτε φωτάκια νυκτός σε μια σειρά από σχέδια και χρώματα που μπορούν να αιχμαλωτίσουν τη φαντασία του παιδιού. Η απαλή λάμψη που εκπέμπουν είναι ιδανική για τις βραδινές διαδρομές στο μπάνιο ή απλά όταν χρειάζονται απλώς τη διαβεβαίωση ότι είναι ασφαλή.

Πολυλειτουργικότητα

Τα σύγχρονα φωτάκια νυκτός είναι κάτι περισσότερο από απλά φωτιστικά. Πολλά, συνδέονται απευθείας σε πρίζα, ενώ άλλα λειτουργούν με μπαταρία και με δυνατότητα τηλεχειρισμού. Επιπλέον πολλά φωτάκια νυκτός, εκτός από την κύρια λειτουργία του, παράγουν χαλαρωτικούς ήχους και μουσική ή ακόμα και εικόνες στο δωμάτιο.

Λούτρινα φωτάκια νυκτός

Μία πολύ δημοφιλής επιλογή αποτελούν τα λούτρινα φωτάκια νυκτός. Τα φωτάκια αυτά προσφέρουν επιπλέον ανακούφιση στο παιδί. Αφενός παράγουν απαλό φωτισμό με χρώματα και σχήματα και αφετέρου μπορεί το παιδί να τα αγκαλιάσει ή να τα χαϊδεύει.

Βρεφικό φωτάκι νυκτός

Τα φωτάκια νυκτός δεν είναι αποκλειστικά για μεγαλύτερα παιδιά που μπορεί να φοβούνται το σκοτάδι. Παίζουν εξίσου ουσιαστικό ρόλο και για τα μωράκια. Η απαλή, ατμοσφαιρική λάμψη από ένα μωρό νυχτερινό φως παρέχει ακριβώς αρκετό φωτισμό ώστε να επιβλέπετε το μωρό χωρίς να διακόπτετε τον ύπνο του. Επιπλέον, το απαλό φως μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση του κύκλου ύπνου του, βοηθώντας το να διακρίνει τη νύχτα από την ημέρα. Σε συνδυασμό με χαρούμενα σχέδια και χρώματα δημιουργούν ένα γαλήνιο περιβάλλον που ευνοεί έναν ξεκούραστο ύπνο.

Φωτάκια νυκτός με αισθητήρα

Τα φωτάκι νυκτός με αισθητήρα αντί να ενεργοποιούνται ή να απενεργοποιούνται χειροκίνητα, ανιχνεύουν αλλαγές στο φως ή την κίνηση του περιβάλλοντος. Καθώς πέφτει το σούρουπο ή όταν γίνεται αισθητή κίνηση στην περιοχή, το φωτάκι ενεργοποιείται, ρίχνοντας μια απαλή λάμψη για να σας καθοδηγήσει. Καθώς ξημερώνει ή όταν η κίνηση υποχωρεί, σβήνει, εξοικονομώντας ενέργεια.

Τα παιδικά φωτάκια νυκτός, με την απαλή λάμψη, τα απολαυστικά σχέδια και τα πολυλειτουργικά χαρακτηριστικά τους, έχουν μετατρέψει την ώρα του ύπνου σε μια απολαυστική και ασφαλή εμπειρία για το παιδί. Προσφέρουν παρηγοριά στο σκοτάδι και πυροδοτούν τη φαντασία.

Call Now Button