Ποιο relax να πάρω για το μωρό μου;

Ποιο relax να επιλέξω για το μωρό μου

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα του μωρού και τα βρεφικά είδη, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να φροντίσετε, είναι να του παρέχετε ένα ασφαλές και άνετο μέρος για χαλάρωση.

Το relax μωρού μπορεί να συνδυάσει αυτές τις 2 ανάγκες με τον καλύτερο τρόπο! Ωστόσο, υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, που μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε ποιο είναι το ιδανικό ριλάξ μωρού για το μικρό σας.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Όταν πρόκειται να επιλέξτε το κατάλληλο ρηλάξ για το μωρό σας, είναι σημαντικό να:

  • Λάβετε υπόψη τον τύπο του καθίσματος, την ηλικία & ανάπτυξη του μωρού
  • Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή για σωστή χρήση και αποθήκευση 
  • Βεβαιωθείτε ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας
  • Είναι βολικό και άνετο για το μωράκι σας 
  • Να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας για απαλό ή έντονο λίκνισμα
  • Να έχει αρκετές επιλογές τραγουδιών ή χαλαρωτικών ήχων 
  • Να έχει ρυθμιζόμενο κάθισμα για κλίσεις κατάλληλες για την εκάστοτε ηλικία

Είδη relax μωρού:

Lorelli Βρεφικό Ρηλάξ Rock Star Luxe Silver Blue Stars 10110152149

Κλασικά ριλάξ

Τα κλασικά relax μωρού αποτελούν τον πιο βασικό τύπο, και αποτελούνται από το κάθισμα και τη βάση η οποία επιτρέπει το λίκνισμα όταν ο γονέας σπρώχνει το κάθισμα. Έχουν συνήθως μικρό μέγεθος και βάρος, γεγονός που τα καθιστά πολύ πρακτικά στην μεταφορά και την αποθήκευση.

Ηλεκτρικά relax

Τα ηλεκτρικά relax, διαθέτουν μηχανισμό που επιτρέπει το αυτόματο λίκνισμα είτε από το κάθισμα, είτε με τηλεχειριστήριο. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για γονείς που θέλουν ένα relax που θα “χαλαρώσει” το μωρό τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα ηλεκτρικά ρηλάξ διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως, διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας και αυτόματη απενεργοποίηση.

Relax με μουσική

Τα relax με μουσική, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, διαθέτουν ενσωματωμένο μηχανισμό που παράγει μουσική ή ηχητικά εφέ. Τα τραγούδια και οι ήχοι αυτοί, αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για να ηρεμήσετε το μωράκι σας, και να το βοηθήσετε να κοιμηθεί.

 

Relax με δόνηση

Τα relax με δόνηση είναι παρόμοια με τα παραδοσιακά relax, έχουν όμως το χαρακτηριστικό της δόνησης, η οποία βοηθάει αποτελεσματικά το μωρό να ηρεμήσει και να χαλαρώσει. Θα τα βρείτε συνήθως ως relax μωρού με μουσική και δόνηση, συνδυάζοντας έτσι δύο πολύ σημαντικές λειτουργίες.

Cangaroo Ρηλάξ Κούνια Swing star Beige

Relax με παιχνίδια

Πολλά ριλάξ, παρέχουν ενσωματωμένα παιχνίδια ή τη δυνατότητα μετέπειτα τοποθέτησης. Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν έναν πολύ καλό τρόπο για να διασκεδάσετε το μωρό σας, ενώ βοηθούν στην ανάπτυξή του, διεγείροντας τις αισθήσεις. Συνήθως τα κρεμαστά αυτά παιχνίδια είναι λούτρινα και κουδουνίστρες

 

Φυσικά υπάρχουν ριλαξ μωρού που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αποτελώντας και την πιο πρακτική λύση που καλύπτει όλες τις ανάγκες.


Το relax μωρού, αποτελεί απαραίτητη προσθήκη στο βρεφικό δωμάτιο, καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξεσουάρ που βοηθούν στη χαλάρωση του μωρού. Κατά την επιλογή του, είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλα τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Οι παραπάνω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή για το μικρό σας, προσφέροντάς του ατελείωτες ώρες χαράς και ξεκούρασης!

* Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο, δίνεται μόνο ως συμβουλή και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψη ως επαγγελματική ιατρική διάγνωση ή γνώμη. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντα τον παιδίατρό σας για ιατρικά θέματα.

Προτείνονται:

Δείτε επίσης:

Call Now Button