Τα 5 καλύτερα παρκοκρέβατα 2024!

Τα 5 καλύτερα παρκοκρέβατα

Το καλύτερο παρκοκρέβατο 2024

Το παρκοκρέβατο και το πάρκο είναι μια επιλογή που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής με το πέρασμα των ετών. Τα πτυσσόμενα παρκοκρέβατα διευκολύνουν τους γονείς κατά την καθημερινότητα καθώς αποτελούν την καλύτερη επιλογή για το παιχνίδι και τον ύπνο του παιδιού.

Πολλοί είναι επίσης οι γονείς που χρησιμοποιούν το παρκοκρέβατο σαν κρεβάτι για το εξοχικό ή το σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Απαραίτητη προϋπόθεση για να χρησιμοποιηθεί το παρκοκρέβατο σαν κρεβάτι είναι να προμηθευτούμε το κατάλληλο στρώμα για παρκοκρέβατο.

Τα στρωματάκια που περιέχουν τα περισσότερα παρκοκρέβατα είναι κατάλληλα για 2-3 ώρες παιχνίδι οπότε ένα καλό αναδιπλούμενο στρώμα είναι απαραίτητο. Το δεύτερο επίπεδο που περιλαμβάνεται σε αρκετά παρκοκρέβατα είναι κατάλληλο από νεογέννητο έως 6 μηνών. Μετά τους 6 μήνες πρέπει να αφαιρούμε το δεύτερο επίπεδο. Τα περισσότερα παρκοκρέβατα είναι κατάλληλα από νεογέννητο έως 15 κιλά περίπου 3 ετών.

Παρακάτω θα μπορείτε να δείτε βίντεο με το σωστό άνοιγμα και κλείσιμο ενός παρκοκρέβατου.

Στον παρακάτω οδηγό σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα παρκοκρέβατα σύμφωνα με την δημοτικότητα και την βαθμολογία χρηστών στις μηχανές αναζήτησης καθώς και την καλύτερη αντιστοιχία σε σχέση ποιότητας και τιμής.

 

#1. Cangaroo Παρκοκρέβατο με 2 επίπεδα, αλλαξιέρα και μπάρα παιχνιδιών Sleepy

kalytero_parkokrevato

 

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#2. Cangaroo παρκοκρέβατο με 2 επίπεδα, αλλαξιέρα και κουνουπιέρα isleep

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#3. Lorelli Παρκοκρέβατο Magic Sleep Με 2 Επίπεδα Και Μεγάλη Κουνουπιέρα

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#4. Kikkaboo Παρκοκρέβατο So Gifted

 

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#5. Cangaroo Παρκοκρέβατο με 2 επίπεδα Indiana

 

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

Επίσης δείτε παρακάτω στρώμα για παρκοκρέβατο καθώς και όλα τα διαθέσιμα πάρκα και παρκοκρέβατα. Τα περισσότερα παρκοκρέβατα έχουν διαστάσεις 60 χ 120 εκατοστά οπότε επιλέξτε ένα στρώμα με αυτές τις διαστάσεις.

Δείτε στρώμα για παρκοκρέβατο εδώ

Δείτε όλα τα παρκοκρέβατα εδώ

Προτείνοται:

Call Now Button