Προβολή όλων των 20 αποτελεσμάτων

Παιχνίδια κήπου

Η μετατροπή του εξωτερικού χώρου σε ένα περιβάλλον όπου το παιδί μπορεί να εκτονωθεί και να διασκεδάσει είναι πολύ σημαντική για όσες οικογένειες διαθέτουν κήπο. Τα παιχνίδια κήπου, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή και τα παιδιά πραγματικά τα έχουν λατρεύουν! Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα παιχνίδια κήπου τα οποία μπορούν να μετατρέψουν τον εξωτερικό χώρο σας σε πραγματικό παιδότοπο! 

Παιδικοί φράχτες 

Φανταστείτε τον κήπο ενός παιδιού, ένα ιδιωτικό μικρό καταφύγιο όπου η φαντασία του μπορεί να τρέξει ελεύθερη μέσα στα ασφαλή όρια που το δίνουν οι πολύχρωμοι παιδικοί φράχτες. Οι παιδικοί φράχτες κάνουν περισσότερα από το να οριοθετούν το χώρο. προσθέτουν μια οπτική έλξη που διεγείρει τη δημιουργικότητα και κάνει τον εξωτερικό χώρο ελκυστικό. Εύκολοι στη συναρμολόγηση αλλά και τη μετακίνηση, οι παιδικοί φράχτες είναι ιδανικοί για τη δημιουργία ενός προσωρινού χώρου παιχνιδιού που είναι ασφαλής για τα μικρά παιδιά.

Παιδικά αυτοκίνητα / γουρούνες 

Υπάρχει κάτι στα μικροσκοπικά οχήματα που αιχμαλωτίζουν τις καρδιές των παιδιών. Ένα μίνι παιδκό ATV που λειτουργεί με μπαταρίες, για παράδειγμα, προσφέρει τη συγκίνηση μιας περιπέτειας οδήγησης, που συνοδεύεται από το βρυχηθμό ενός κινητήρα. Διακοσμημένα με έντονα χρώματα, δεν είναι απλώς ένα παιχνίδια. Είναι το πρώτο βήμα ενός παιδιού σε έναν κόσμο εξερεύνησης και ανεξαρτησίας. Αυτά τα μίνι οχήματα, με τη μουσική και τα χαρακτηριστικά τους, συνδυάζουν τη φυσική δραστηριότητα με την αισθητηριακή διέγερση, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή!

Κούνια

Η απαλή ταλάντευση στην κούνια αποτελεί μια συμφωνία κοινωνικής αλληλεπίδρασης και αισθητηριακής ολοκλήρωσης. Οι κούνιες ήταν πάντα βασικό στοιχείο του παιχνιδιού. Ως παιχνίδι κήπου, οι κούνιες προσφέρουν γέλιο και χαρά, ενισχύοντας την κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού όσο και την αίσθηση ισορροπίας και χωρικής επίγνωσής του. Τα παιδιά μπορούν επίσης να μάθουν να συνεργάζονται καθώς το ένα σπρώχνει την κούνια του άλλου. Καθώς πιέζουν το έδαφος για να φτάσουν πιο ψηλά, τα παιδιά όχι μόνο ενισχύουν τους μύες τους, αλλά και τον συντονισμό τους.

Τσουλήθρα 

Κανένας κήπος δεν είναι ολοκληρωμένος χωρίς μια τσουλήθρα. Οι τσουλήθρες με μαγευτικά σχέδια για αγόρι και κορίτσι αποτελούν το μέσο για συναρπαστικές  “βουτιές” στον κόσμο της φαντασίας και του παιχνιδιού! Καθώς τα παιδιά σκαρφαλώνουν και γλιστρούν, δεν κινούνται απλώς, ξεκινούν μια αποστολή, διασώζουν δράκους ή διοργανώνουν βασιλικές αποστολές!

Kangoo jumps shoes

Τα jump shoes ή αλλιώς παπούτσια με ελατήρια συνδυάζουν το παιχνίδι με την  άσκηση, μετατρέποντας κάθε άλμα σε μια στιγμή συναρπαστικής διασκέδασης. Αυτά τα καινοτόμα “εκτοξεύουν” τα παιδιά σε έναν κόσμο ενεργού παιχνιδιού. Καθώς τα χοροπηδούν, ενισχύουν και βασικές σωματικές δεξιότητες. Τα kangoo jump shoes  ενισχύουν την ισορροπία και τον συντονισμό του παιδιού, κρίσιμα στοιχεία για τη σωματική του ανάπτυξη. Παρέχουν επίσης έναν μοναδικό τρόπο για την ενίσχυση των μυών των ποδιών και τη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας. Με κάθε χαρούμενο άλμα, τα παιδιά ενισχύουν επίσης την αυτοπεποίθηση και την τόλμη τους, μαθαίνοντας να περιηγούνται στο φυσικό τους κόσμο με μια νέα αίσθηση περιπέτειας και ευκινησίας.

Το ενσωματώσετε αυτά τα παιχνίδι κήπου σας επιτρέπει να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο σε ένα περιβάλλον  ατελείωτης εξερεύνησης και ανάπτυξης των παιδιών. Κάθε παιδί λατρεύει να παίζει έξω, και γι΄αυτό καλό είναι να τους δίνουμε όλα όσα χρειάζονται έτσι ώστε αυτό να γίνεται με ασφάλεια! 

Call Now Button