Βλέπετε 1–20 απο 56 αποτέλεσματα

Προστατευτικά επίπλων για μωρά

Οι κίνδυνοι μέσα στο σπίτι από την περιέργεια των παιδιών είναι μεγάλη. Για αυτό φροντίστε να αποκτήστε τα απαραίτητα προστατευτικά επίπλων για μωρά.
Το μπουσούλημα του μωρού έχει αρχίσει και το περιεχόμενο στα ντουλάπια μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο. Μεγάλο κίνδυνο μπορούν να προσκαλέσουν και οι πρίζες. Αποκτήστε ασφάλειες ντουλαπιών ώστε το μωρό να μην μπορεί να ανοίξει τα ντουλάπια, και καλύμματα πρίζας.
Με την ανάπτυξη του παιδιού υπάρχει ο κίνδυνος πέρα από τα ντουλάπια που βρίσκονται σε χαμηλό ύψος να έχει πρόσβαση και στα συρτάρια. Οι ασφάλειες συρταριού είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την ασφάλεια του παιδιού.
Τα προστατευτικά για γωνίες θα προστατεύσουν το ευαίσθητο κεφαλάκι του μωρού σας.
Ο αμβλυγώνιος καθρέφτης αυτοκινήτου είναι απαραίτητος για να έχετε οπτική επαφή με το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο.
Τα προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού προσφέρει ασφάλεια κατά την διάρκεια του ύπνου.
Ηλιοπροστασίες από του κορυφαίους κατασκευαστές για κατάλληλη σκίαση μέσα στο αυτοκίνητο.
Παιδικά κράνη για το ποδήλατο.
Η πόρτα ασφαλείας μωρού θα αποτρέψει το παιδί από το να έχει πρόσβαση σε σκάλες και επικίνδυνες περιοχές μέσα στο σπίτι.
Με το σήμα baby on board φροντίζετε πάντα να ειδοποιείτε τους υπόλοιπους οδηγούς.

Bbluv, Beaba, Fred’s, Globber, Safety 1st, Sophie the giraffe, Cangaroo, Chicco, Kikkaboo, Lorelli, Reer και όλες οι επώνυμες εταιρείες βρίσκονται στο κατάστημά μας.
Στο Super-baby θα βρείτε όλα τα αξεσουάρ για την ασφάλεια και προστασία του μωρού με την εγγύηση των κορυφαίων κατασκευαστών του είδους.

Αγοράστε εύκολαγρήγορα και με ασφάλειαΓρήγορη παράδοση στην πόρτα σας Πανελλαδικά. Απίθανες Προσφορές και Δώρα σας περιμένουν.

Call Now Button