Προβολή όλων των 37 αποτελεσμάτων

Προστατευτικά για Μωρά

Η ασφάλεια του μωρού στο σπίτι αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για κάθε γονέα. Καθώς τα μωρά περνούν από το μπουσούλημα στο περπάτημα, αποκαλύπτουν ένα νέο επίπεδο κινδύνων που μπορεί να μην έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σας. Το τραπεζάκι του σαλονιού σας, τα συρτάρια της κουζίνας, οι σκάλες, ακόμα και το σκληρό πάτωμα μπορούν ξαφνικά να γίνουν επικίνδυνες ζώνες για το μικρό σας. Παρακάτω θα ανακαλύψουμε μία σειρά από προστατευτικά για μωρά που θα κάνουν το περιβάλλον του σπιτιού πιο ασφαλές για το μωράκι! Σε αυτά τα προϊόντα συγκαταλέγονται τα προστατευτικά επίπλων, οι κλειδαριές για ντουλάπια και συρτάρια, τα προστατευτικά πρίζας, ακόμα και οι επιγονατίδες για μωρά

Προστατευτικά επίπλων για μωρά

Οι αιχμηρές άκρες και οι γωνίες στα έπιπλα αποτελούν σημαντικό κίνδυνο για τα μωρά. Τα τραπεζάκια σαλονιού και τα κομοδίνα έχουν αιχμηρές άκρες στο ίδιο ύψος με το μωράκι. Εκεί είναι χρήσιμα τα προστατευτικά επίπλων για μωρά. Αυτά τα προστατευτικά είναι συνήθως κατασκευασμένα από μαλακά αλλά ανθεκτικά υλικά όπως αφρό υψηλής πυκνότητας, σιλικόνη ή καουτσούκ. Κολλούν με ασφάλεια στις γωνίες και τις άκρες των επίπλων, παρέχοντας ένα “μαξιλαράκι” που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού. 

Προστατευτικά ντουλαπιών & συρταριών για μωρά

Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει, αυξάνεται και η περιέργειά του και τα συρτάρια γεμάτα με λαμπερά μαγειρικά σκεύη ή δυνητικά επικίνδυνα αντικείμενα γίνονται ανεξήγητα ελκυστικά. Τα προστατευτικά για συρτάρια και ντουλάπια είναι το τέλειο αντίμετρο για να αποφύγετε τέτοιους κινδύνους. Διατίθενται σε διάφορες μορφές, εγκαθίστανται εύκολα και δεν απαιτούν εξειδικευμένα εργαλεία. Για τους γονείς, ο χειρισμός αυτών των “κλειδαριών” είναι απλός, αλλά για τα μικροσκοπικά χεράκια του μωρού αποτελούν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο, διασφαλίζοντας ότι τα μαχαίρια, τα φάρμακα και τα καθαριστικά παραμένουν μακριά.

Προστατευτικά κάγκελα

Η ελευθερία για εξερεύνηση είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του παιδιού. Ωστόσο, ορισμένα σημεία στο σπίτι είναι καλύτερα να μένουν εκτός του εύρους εξερεύνησης. Οι πόρτες και τα κάγκελά ασφαλείας είναι εξαιρετικά για την οριοθέτηση των περιοχών που είναι ασφαλείς για το μωρό. Είτε λοιπόν θέλετε να κρατήσετε το παιδί μακριά από τη σκάλα, είτε για να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο παιχνιδιού, τα προστατευτικά κάγκελα / πόρτες είναι απίστευτα αποτελεσματικές. Οι πόρτες ασφαλείας προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως μηχανισμο αυτόματου κλεισίματος, συστήματα διπλού κλειδώματος και χειρισμό με το ένα χέρι για μεγαλύτερη ευκολία. 

Επιγονατίδες για μωρά

Καθώς το μωρό σας ξεκινά τη φάση του μπουσουλήματος, τα γόνατά του εκτίθενται σε πιθανές γρατζουνιές και μώλωπες, ιδιαίτερα σε σκληρές ή τραχιές επιφάνειες. Οι επιγονατίδες για μωρά παρέχουν την ιδανική λύση. Είναι άνετα, ελαστικά μαξιλαράκια που φοριούνται εύκολα πάνω από τα γόνατα του μωρού για να προσφέρουν πρόσθετη αντικραδασμική προστασία. Είναι κατασκευασμένες από υλικά που αναπνέουν, διασφαλίζοντας ότι είναι άνετες για παρατεταμένη χρήση και επίσης πλένονται στο πλυντήριο. Στην ουσία, επιτρέπουν στο μικρό σας να περιπλανηθεί ελεύθερο, χωρίς να ανησυχείτε για πιθανούς τραυματισμούς στα γόνατα.

Προστατευτικά πρίζας για μωρά

Τα προστατευτικά πρίζας για μωρά χρησιμεύουν ως βασικό μέτρο για την πρόληψη  κινδύνων που σχετίζονται με το ηλεκτρικό ρεύμα. Έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν στις ηλεκτρικές πρίζες, καθιστώντας τες μη προσβάσιμες και εκτεθειμένες στα περίεργα δαχτυλάκια και μειώνοντας τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Η εγκατάστασή τους είναι απλή και δεν απαιτεί εργαλεία ή πολύπλοκη συναρμολόγηση. 

Call Now Button