Βλέπετε 1–50 από 271 αποτελέσματα

Παιχνίδια εξωτερικού χώρου

Από τα πρώτα κιόλας βήματα, που κάνει ένα παιδί, αρχίζει να εξερευνά τον κόσμο γύρω του και καθώς μεγαλώνει, αυξάνεται και η περιέργειά του. Τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου είναι καθοριστικά για την καλλιέργεια αυτής της περιέργειας, διασφαλίζοντας παράλληλα τη σωματική και γνωστική τους ανάπτυξη. Σε αυτήν την κατηγορία, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών εξωτερικού χώρου που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν το μωρό και το παιδί ενεργό, μαθαίνοντας! Από κολύμβησης, μέχρι πατίνια και τρίκυκλα, ποδηλατάκια ισορροπίας, παιχνίδια κήπου, και skateboard.

Παιδικά πατίνια

Η ποικιλία μας από πατίνια για παιδιά και μωρά προσφέρει ένα συναρπαστικό τρόπο για το παιδί να αναπτύξει ισορροπία και συντονισμό. Διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, τα πατίνια αυτά είναι τέλεια τόσο για μωρά που μαθαίνουν να ισορροπούν όσο και για μεγαλύτερα παιδιά έτοιμα για πιο προχωρημένες βόλτες. Εδώ θα βρείτε πατίνια ασφαλή, στιβαρά που θα προσφέρουν σίγουρα πολλές ώρες διασκέδασης.

Τρίκυκλα

Τα τρίκυκλα είναι ένας φανταστικός τρόπος για το παιδί σας να κυκλοφορεί και να εξερευνά το περιβάλλον του, ενώ παράλληλα αναπτύσσει δύναμη, ισορροπία και κινητικές δεξιότητες. Προσφέρουν μια ασφαλή και ευχάριστη μετάβαση στην οδήγηση δίτροχων ποδηλάτων. Η ποικιλία μας περιλαμβάνει μοντέλα που μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σας, διασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσει στο έπακρο το τρίκυκλό του για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σωσίβια & μπρατσάκια 

Εισάγετε το μωράκι σας στη χαρά του νερού με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας  με τη βρεφικά σωσίβια μπρατσάκια κολύμβησης. Έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τις συναντήσεις με το νερό ασφαλείς, άνετες και διασκεδαστικές! Επιπλέον, βοηθούν στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησης στο νερό και στην ανάπτυξη των πρώιμων κολυμβητικών δεξιοτήτων, λειτουργώντας ως σκαλοπάτι προς την κολύμβηση χωρίς βοήθεια. Να θυμάστε πάντα, η ασφάλεια έρχεται πρώτη όταν τα μωρά βρίσκονται στο νερό.

Παιχνίδια κήπου

Ο κήπος είναι η παιδική χαρά και με τη συλλογή μας από παιχνίδια κήπου, μπορείτε να μετατρέψετε την αυλή σας σε ένα κέντρο διασκέδασης και δημιουργικότητας. Από τσουλήθρες μέχρι παπούτσια με ελατήριο, τα παιχνίδια κήπου μας προσφέρουν ατελείωτες ευκαιρίες για παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, φαντασία και σωματική δραστηριότητα.

Ποδήλατα ισορροπίας

Τα ποδήλατα ισορροπίας είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στην ποδηλασία. Ενθαρρύνουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα πόδια τους για να προχωρήσουν και το σώμα τους να ισορροπεί, προωθώντας τη σωματική δραστηριότητα, τον συντονισμό και την ισορροπία. Αυτά τα ποδήλατα είναι μια επένδυση στη διασκέδαση και τη σωματική ανάπτυξη του παιδιού σας και ένας πολύ καλός τρόπος για να το ετοιμάσετε για τα κανονικά ποδήλατα με πεντάλ.

Skateboard & τροχοσανίδες

Για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, τα σκέιτμπορντ προσφέρουν την ευκαιρία για μια συναρπαστική υπαίθρια δραστηριότητα που προάγει την ισορροπία, τον συντονισμό και την αυτοπεποίθηση. Είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για να ενθαρρύνετε τα παιδιά να περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους και να συμμετέχουν σε σωματική δραστηριότητα.

Η ομορφιά του παιχνιδιού στην ύπαιθρο είναι ότι δεν έχει να κάνει απλώς με τη διασκέδαση. Παίζει καθοριστικό ρόλο στη γνωστική, κοινωνική και σωματική ανάπτυξη του παιδιού. Τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε αυτό το παιχνίδι και την ανάπτυξη, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Η ποικιλία των παιχνιδιών που μπορείτε να βρείτε στο super baby διασφαλίζει ότι υπάρχουν παιχνίδια για κάθε παιδί. Ας βγούμε λοιπόν έξω και ας αφήσουμε τα παιδιά μας να εξερευνήσουν, να μεγαλώσουν και να απολαύσουν την παιδική τους ηλικία στο έπακρο με τη σειρά παιχνιδιών μας για εξωτερικούς χώρους.

Call Now Button