Ποια βρεφικά προϊόντα θα σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο;

5 Βρεφικά προϊόντα που θα σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο

Ως γονείς, γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι ο χρόνος αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά. Με τον ερχομό του νεογέννητου στο σπίτι, οι καθημερινές απαιτήσεις γίνονται όλο και περισσότερες, και πιο χρονοβόρες.

Αν το πρόβλημα διαχείρισης του χρόνου σας φαίνεται βουνό, βρίσκεστε στο κατάλληλο άρθρο, καθώς θα παρουσιάσουμε τα top 5 βρεφικά είδη & προϊόντα, που μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

1. Θερμαντήρας μπιμπερό

Ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για το φαγητό του μωρού που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια, είναι ο θερμαντήρας μπιμπερό. Αυτή η εύχρηστη συσκευή ζεσταίνει το μπιμπερό με το γαλατάκι του μωρού, στην τέλεια θερμοκρασία μέσα σε λίγα μόνο λεπτά! Έτσι, δεν είναι πια ανάγκη να στέκεστε πάνω από ένα μπρίκι ή μπροστά από το φούρνο μικροκυμάτων.

Εξαιρετική επιλογή για αυτά τα “δύσκολα” ταΐσματα στη μέση της νύχτας. Μερικοί  θερμαντήρες μπιμπερό έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να θερμαίνουν πολλά μπιμπερό ταυτόχρονα, ή ακόμα και ρύθμιση θέρμανσης για παιδικές τροφές.

θερμαντήρας

2. Ηλεκτρικό θήλαστρο

Cangaroo Ηλεκτρικό Θήλαστρο Gentle Touch xn-d207

Τα ανεκτίμητης αξίας οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι γνωστά. Ωστόσο, πολλές μανούλες λόγο περιορισμένου χρόνου δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν θηλασμό με φυσικό τρόπο. Αν βρίσκεστε σε αυτή την περίπτωση, τα θήλαστρα είναι σωτήρια.

Ειδικότερα τα ηλεκτρικά θήλαστρα σας επιτρέπουν να αντλείτε γάλα ενώ έχετε ελεύθερα τα χέρια σας. Αποτελεί ιδανική λύση για μαμάδες που δεν έχουν ελεύθερο χρόνο αλλά θέλουν να συνεχίσουν να θηλάζουν.


Μπορείτε επίσης να βρείτε ηλεκτρικά θήλαστρα διπλής άντλησης, τα οποία επιτρέπουν την άντληση και από τους δύο μαστούς ταυτόχρονα, μειώνοντας το χρόνο άντλησης στο μισό.

3. Ενδοεπικοινωνία μωρού

Η ενδοεπικοινωνία μωρού είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ που σχετίζεται με την επίβλεψη του μωρού. Με μια μεγάλη σειρά λειτουργιών, όπως κλίση και ζουμ, νυχτερινή λήψη και αμφίδρομη επικοινωνία, μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας από οπουδήποτε στο σπίτι ή από το κινητό σας, χωρίς να χρειάζεται να το ελέγχετε συνεχώς πηγαίνοντας στην κούνια του. Επιβλέποντας το μικρό σας ανά πάσα στιγμή, γνωρίζοντας ότι το μωρό σας είναι ασφαλές.

Ενδοεπικοινωνια μωρου

4. Φορητή αλλαξιέρα

Η φορητή αλλαξιέρα είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ για την αλλαγή της πάνας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Με εξαιρετικά μικρό βάρος και εύκολη στη μεταφορά, είναι ιδανική για εξόδους ή ταξίδια.

Σας παρέχει ένα καθαρό και ασφαλές μέρος  για την αλλαγή του μωρού σας, όπου και αν βρίσκεστε, ενώ πολλές διαθέτουν τσέπες ή θήκες για πάνες & μαντηλάκια, και προστασία που κρατά το μωρό απασχολημένο κατά την αλλαγή.

5. Αποστειρωτής μπιμπερό

O αποστειρωτής μπιμπερό είναι ένα επίσης χρήσιμο προϊόν που θα εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο. Χρησιμοποιεί ατμό για να αποστειρώσει μπουκάλια, πιπίλες και άλλα βρεφικά αξεσουάρ μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, εξαλείφοντας την ανάγκη για χρήση βραστού νερού ή χημικών. Έτσι, διασφαλίζετε ότι τα αξεσουάρ φαγητού του μωρού σας είναι καθαρά και απαλλαγμένα από μικρόβια, με ασφαλή τρόπο.

αποστειρωτής

Τελικά, ενώ ο ελεύθερος  χρόνος σας μπορεί να μοιάζει περιορισμένος, ωστόσο με τη βοήθεια που σας παρέχουν ορισμένα βρεφικά αξεσουάρ μπορείτε να εξοικονομήσετε, και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Είτε για να ζεστάνετε γρήγορα το μπιμπερό, είτε για να το αποστειρώσετε, ή για να επιβλέπετε το μικρό σας ενώ κάνετε κάτι άλλο, υπάρχει το κατάλληλο αξεσουάρ για εσάς. Με λίγη έρευνα και την κατάλληλη καθοδήγηση, μπορείτε να αναβαθμίσετε την καθημερινότητα σας με το μωράκι!

* Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο, δίνεται μόνο ως συμβουλή και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψη ως επαγγελματική ιατρική διάγνωση ή γνώμη. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντα τον παιδίατρό σας για ιατρικά θέματα.

Προτείνονται:

Δείτε επίσης:

Call Now Button