Τι δώρο να πάρω στο βαφτιστήρι μου; Ιδέες & προτάσεις

Τι δώρο να πάρω στο βαφτιστήρι μου;

Το να γίνει κανείς νονός ή νονά ενός παιδιού, είναι ιδιαίτερα τιμητικό καθώς καλείται να διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του παιδιού. Αυτόν του πνευματικού γονέα. Αν είστε ήδη νονός ή νονά, γνωρίζετε πως είτε πρόκειται για το Πάσχα, είτε για τη γιορτή ή τα γενέθλιά του, έχετε έρθει αντιμέτωποι με το εξής ερώτημα: “Τι δώρο να πάρω στο βαφτιστήρι μου;” Είναι λοιπόν σημαντικό να επιλέξετε αυτό που θα το κάνει χαρούμενο και θα καλύψει τις ανάγκες του.


Σε αυτό το άρθρο θα ανακαλύψουμε μαζί προτάσεις και ιδέες δώρων όπως βρεφικά παιχνίδια, προϊόντα βρεφανάπτυξης, βασικά βρεφικά αξεσουάρ, βρεφικά ρούχα που καλύπτουν ηλικίες από νεογέννητα έως 14 ετών και μπορείτε να βρείτε στο superbaby.gr!

Βρεφικά Ρούχα

Με τις αναπτυξιακές ανάγκες ενός μωρού να αυξάνονται πολύ γρήγορα, τα βρεφικά ρούχα ποτέ δεν είναι αρκετά! Έτσι, αποτελούν ένα δώρο που πάντα εκτιμάται ιδιαιτέρως. Επιλέξτε όσα είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά, επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλα για την εποχή.

Πώς να επιλέξω βρεφικά ρούχα;

 

Βρεφικά Παιχνίδια

Ίσως η πιο δημοφιλής κατηγορία δώρου για το βαφτιστήρι είναι τα παιχνίδια! Μέσω του παιχνιδιού τα μωρά διασκεδάζουν, μαθαίνουν νέες δεξιότητες, αναπτύσσονται και διεγείρουν τις αισθήσεις τους. Σε ό,τι αφορά την επιλογή του παιχνιδιού για το βαφτιστήρι σας προτείνουμε:

Κουδουνίστρες
Οι κουδουνίστρες είναι ένα κλασικό βρεφικό παιχνίδι που απευθύνεται σε ηλικίες από 0-6 μηνών και αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να ενισχυθούν ταυτόχρονα οι αισθήσεις της αφής, της ακοής και της όρασης.

Βρεφικά παιχνίδια
Fisher Price Laugh and Learn Εκπαιδευτικό Μπλε Σκυλάκι Smart Stages FPN78

Λούτρινα
Τα λούτρινα παιχνίδια έχουν συνήθως τη μορφή ζώων και είναι κατασκευασμένα από μαλακά υλικά και υφάσματα. Διεγείρουν τη φαντασία των παιδιών και τα βοηθούν να αναπτύξουν τις συναισθηματικές και κοινωνικές τους δεξιότητες. Επιπλέον πολλά λούτρινα ζωάκια συνοδεύονται και από δυνατότητα αναπαραγωγής ήχων και μουσικών, καθιστώντας το παιχνίδι μαζί τους μια διαδραστική και εκπαιδευτική διαδικασία.

Τουβλάκια / Παζλ
Τα τουβλάκια, τα παζλ και γενικότερα τα παιχνίδια που απαιτούν συνδυασμό σκέψης και δράσης ανήκουν στην κατηγορία παιχνιδιών επίλυσης προβλημάτων. Μέσω αυτών τα μωρά γνωρίζουν τη σχέση αιτίου & αποτελέσματος και τη σημασία της σχέσης αυτής για την επίτευξη των στόχων. 

Fisher Price Κύβος Με Σχήματα Baby's First Blocks FFC84
Hape Ξύλινη Κουζίνα Light & Sound Με φως και ήχους E3166

Παιχνίδια μίμησης
Τα παιχνίδια μίμησης είναι παιχνίδια που στοχεύουν στην εισαγωγή του μωρού σε καθημερινές δραστηριότητες όπως το σκούπισμα, το καθάρισμα, η φροντίδα κάποιου μικρότερου μέλους της οικογένειας, οι κατασκευές κ.α. Αυτή η εξοικείωση γίνεται με παιχνίδια όπως κουζίνες, πάγκοι κατασκευής ή κοπής, σκούπες, κούκλες. 

Πατίνια / Τρίκυκλα ποδηλατάκια
Τα συγκεκριμένα δώρα, προορίζονται για παιδιά λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, και βοηθούν στη σωματική και πνευματική ανάπτυξή τους, όπως επίσης και στην εκτόνωση που είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά αυτής της ηλικίας.

Τι τρίκυκλο να επιλέξω για το παιδί μου;

Τρίκυκλο Ποδηλατάκι Jockey με φουσκωτούς τροχούς, Φωτάκι νυκτός και μουσική Dark Red Byox Cangaroo + Δώρο κουδουνάκι αλουμινίου

Βρεφικά Αξεσουάρ

Εκτός από τα βασικά βρεφικά είδη & παιχνίδια, υπάρχουν και επιλογές δώρου που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων αναγκών. Με άλλα λόγια κάνουν την καθημερινότητα με το μωρό πιο εύκολη!

Ρηλάξ Κούνια Ηλεκτρική Cangaroo Cloud Grey + Δώρο Μασητικό οδοντοφυΐας Αξίας 5€

Relax μωρού
Το βρεφικό relax είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και βολικό αξεσουάρ για την χαλάρωση του μωρού. Οι ομαλές και επαναλαμβανόμενες κινήσεις του ηρεμούν το βρέφος, ενώ πολλά relax διαθέτουν και προγράμματα ήχων και νανουρισμάτων. Ένα δώρο που θα χαρίσει στο μωράκι ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης!

Ποιο relax να πάρω για το μωρό μου;

Μάρσιπος
Η καθημερινότητα ενός γονέα με μωρό είναι εξαιρετικά απαιτητική. Πρέπει συνεχώς να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ένα από τα πράγματα που καλείται να κάνει σε συνδυασμό με πολλά άλλα, είναι να έχει το μωράκι στην αγκαλιά του.

Αυτό όπως είναι λογικό δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον τις στιγμές που πρέπει να βρίσκεται εκτός σπιτιού. Ο μάρσιπος καλύπτει αυτή την ανάγκη με τον καλύτερο τρόπο μιας και προσφέρει ελευθερία κινήσεων ενώ το μωρό βρίσκεται στην αγκαλιά!

Τι μάρσιπο να πάρω; 

Cangaroo Λίκνο Καλαθούνα Lolly πτυσσόμενο με κουνουπιερα

Λίκνο
Το λίκνο μωρού επιτρέπει στους γονείς να έχουν το μωράκι δίπλα στο κρεβάτι τους με ασφαλή και πρακτικό τρόπο καθώς μπορούν ανά πάσα στιγμή να το ελέγχουν μέσω του ειδικού ανοίγματος. Έχει μικρό βάρος καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά. Έτσι, για τους πρώτους μήνες τουλάχιστον δεν είναι αναγκαία η ύπαρξη κούνιας για τον ύπνο του μωρού.

Τι λίκνο να πάρω;

Παρκοκρέβατο
Το παρκοκρέβατο είναι το ιδανικό μέρος για παιχνίδι αλλά και χαλάρωση! Πώς γίνεται αυτό; Είναι κατασκευασμένα με τρόπο που μπορεί να λειτουργήσουν και ως πάρκο μωρού, και ως ένα ασφαλές και άνετο μέρος για ύπνο αφού γίνει η τοποθέτηση ειδικού στρώματος.

Τα 5 καλύτερα παρκοκρέβατα

Απαραίτητα Βρεφικά Είδη

Στη λίστα με τα βρεφικά είδη και αξεσουάρ, υπάρχουν ορισμένα “must have” ή αλλιώς απαραίτητα για κάθε μωράκι και γονέα. Πρόκειται για προϊόντα που καλύπτουν βασικές ανάγκες της καθημερινότητας και γι΄αυτό το λόγο αποτελούν εξαιρετικά δώρα!

καρότσι μωρού

Καρότσι μωρού
Το βρεφικό καρότσι αποτελεί το πιο απαραίτητο στοιχείο στη βόλτα με το μωρό. Συγκαταλέγεται στα πρώτα βρεφικά είδη που προμηθεύονται οι γονείς και μεταξύ αυτών για τα οποία επενδύουν συνήθως τα περισσότερα χρήματα.

Επομένως αποτελεί μία ιδανική επιλογή “μεγάλου” δώρου για το βαφτιστήρι σας. Υπάρχουν πολλά είδη διαφορετικών βρεφικών καροτσιών που μπορείτε να επιλέξτε.

Πως να επιλέξουμε το καλύτερο καρότσι;

Κάθισμα αυτοκινήτου
Το κάθισμα αυτοκινήτου επιβάλλεται να υπάρχει σε κάθε αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει παιδί μέχρι και 12 ετών. Ως δώρο, το καθισματάκι αυτοκινήτου είναι μία επιλογή που είναι σίγουρο πως θα εκτιμηθεί! Επιλέξτε το κάθισμα που πληροί όλα τα πρότυπα ασφαλείας και καλύπτει επαρκώς το αναπτυξιακό στάδιο του μωρού.

Τα 5 καλύτερα καθίσματα αυτοκινήτου 0-36 κιλά Isofix

Dovadi iGo
Καρεκλάκι Φαγητού Chocolate Πολυμορφικό Grey Cangaroo 3800146239411

Καρεκλάκι φαγητού
Το καρεκλάκι φαγητού επιτρέπει να γίνεται η διαδικασία του ταΐσματος για το μωρό αλλά και το γονέα με μεγαλύτερη ευκολία & ασφάλεια. Επιλέξτε για το βαφτιστήρι σας το καρεκλάκι φαγητού που προσφέρει τη μεγαλύτερη, άνεση, λειτουργικότητα και φυσικά ασφάλεια

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο καρεκλάκι φαγητού

Ο ρόλος του νονού / της νονάς είναι ιδιαίτερος και απαιτεί αφοσίωση, υπευθυνότητα και αγάπη. Ένας όμορφος τρόπος έκφρασης αυτής της αγάπης είναι το δώρο. Οι παραπάνω προτάσεις είναι μόνο μερικές επιλογές από αυτές που μπορείτε να βρείτε στο superbaby έτσι ώστε να χαρίσετε το τέλειο δώρο για το βαφτιστήρι σας! 

δωρα για το βαφτιστηρι 1
δωρα για το βαφτιστηρι 2
δωρα για το βαφτιστηρι 2
δωρα για το βαφτιστηρι 4
δωρα για το βαφτιστηρι 5

* Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο, δίνεται μόνο ως συμβουλή και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψη ως επαγγελματική ιατρική διάγνωση ή γνώμη. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντα τον παιδίατρό σας για ιατρικά θέματα.

Προτείνονται:

Δείτε επίσης:

Call Now Button