Όροι και προϋποθέσεις ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας (newsletter)

Η ιστοσελίδα www.super-baby.gr στα πλαίσια των υπηρεσιών που παρέχει δίνει στον χρήστη / πελάτη τη δυνατότητα, εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί, να λαμβάνει τακτικά ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) της ιστοσελίδας στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, αφού προηγουμένως εγγραφεί υποβάλλοντας τα προσωπικά του στοιχεία και τη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, στο αντίστοιχο πεδίο.

Η ιστοσελίδα δεν υποχρεούται, αλλά εάν επιθυμεί εγγράφει τον ενδιαφερόμενο παραλήπτη στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Επίσης, ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον διαγράψει. Αντίστοιχα, αν ο χρήστης παύσει να ενδιαφέρεται για την λήψη των ενημερωτικών μηνυμάτων, του δίνεται η δυνατότητα να δηλώσει την επιθυμία του για παύση της αποστολής τους μέσα από το σχετικό ηλεκτρονικό ενημερωτικό μήνυμα που του αποστέλλεται από την www.super-baby.gr.

Τα ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνει ο παραλήπτης αποστέλλονται βάσει του προγραμματισμού της ιστοσελίδας και έχουν σκοπό την παροχή προσφορών, ενεργειών μάρκετινγκ, προτάσεις προϊόντων, προτάσεις νέων υπηρεσιών και γενικότερα οποιοδήποτε μήνυμα ενημερωτικού ή προωθητικού χαρακτήρα. Το περιεχόμενο του newsletter δύναται να περιλαμβάνει και μηνύματα τρίτων και η ιστοσελίδα δε φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα των πληροφοριών αυτών.

Το αρχείο που διατηρεί η ιστοσελίδα με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των
παραληπτών ουδέποτε γνωστοποιείται σε τρίτους και χρησιμοποιείται μόνο για την αποστολή των ενημερωτικών newsletter.

Η ιστοσελίδα www.super-baby.gr  διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να διακόψει την αποστολή των ενημερωτικών μηνυμάτων (newsletter) ανά πάσα στιγμή.

Με την εγγραφή σας στο newsletter αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας του newsletter και του site. Η ιστοσελίδα μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν παραβίαση των όρων λειτουργίας του site από τους επισκέπτες του.

Ενημερωθείτε για τους όρους λειτουργίας του site μας εδώ: https://www.super-baby.gr/γενικοί-όροι/