Τι Μάρσιπο να πάρω;

Τι Μάρσιπο να πάρω

Συμβουλές για να αποκτήσετε το καλύτερο Μάρσιπο!

Ο Μάρσιπος έχει μετατραπεί στο πιο χρήσιμο αξεσουάρ για τους γονείς καθώς τους επιτρέπει ελευθερία κινήσεων. Το μωρό βρίσκεται με ασφάλεια και με σωστή στάση σώματος χωρίς να επιβαρύνεται ο αυχένας και η σπονδυλική στήλη στην αγκαλιά μας.

Έτσι έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες έχοντας πάντα το μωρό μαζί μας με ασφάλεια. Καταλαβαίνουμε πως η σωστή επιλογή για το μάρσιπο μωρού αποτελεί μια σημαντική και άκρως χρήσιμη αγορά.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τους καλύτερους μάρσιπους αγκαλιάς σύμφωνα με τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των χρηστών από τις κορυφαίες μηχανές αναζήτησης. Ο εργονομικός μάρσιπος προσφέρει πολλαπλές λύσεις καθώς διασφαλίζει την καλύτερη στάση σώματος για το μωρό, ενώ μας επιτρέπει την εναλλαγή θέσεων (φορά προς τον γονέα, φορά προς τον δρόμο). Ο μάρσιπος θηλασμού διευκολύνει την διαδικασία του ταΐσματος χωρίς να είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί το μωρό από τον μάρσιπο.

 

#1. Kinderkraft Nino 2 σε 1

kinderkraft_nino

Ο μάρσιπος Nino της Kinderkraft είναι κατάλληλος από 3 μηνών έως 20 κιλά (περίπου 4 ετών). Αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή των γονέων στην αγορά μάρσιπων. Ξεχωρίζει για τις ποιοτικές ραφές του και το μεγάλο εύρος κιλών που αντέχει. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30° βαθμούς.

 

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#2. Babybjorn Mini Cotton 3D Jersey

Ο μάρσιπος Mini της Babybjorn συνδυάζει πολυτέλεια και άνεση. Πρόκειται για έναν μάρσιπο με ασύγκριτη ποιότητα υφασμάτων, ενώ εγγυάται την καλύτερη στάση σώματος για κάθε βρέφος. Είναι κατάλληλος από νεογέννητο έως 11 κιλά.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#3. Babybjorn Move Mesh

Ο Move Mesh της εταιρείας Babybjorn με υποστήριξη πλάτης που προσαρμόζεται στο σωματότυπό σας, στήριξη μέσης, ενισχυμένους ιμάντες ώμου και αέρινο mesh ύφασμα που κρατάει το μωρό δροσερό και άνετο. Είναι κατάλληλος από νεογέννητο έως 15 κιλά.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#4. Cangaroo Explorer

 

Ο μάρσιπος Explorer είναι ένας εργονομικός μάρσιπος που παρέχει μεταφορά σε 4 διαφορετικές θέσεις ! Είναι κατάλληλος από 3,6 έως 15 κιλά.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#5. Cangaroo Tender

 

Ο μάρσιπος Tender της Cangaroo διαθέτει ύφασμα που αναπνέει και προσφέρει 3 θέσεις μεταφοράς. Είναι κατάλληλος από 3 κιλά έως 9 κιλά.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

Βρείτε τον καλύτερο μάρσιπο (μάρσιπος αγκαλιάς, εργονομικός μάρσιπος, μάρσιπος θηλασμού, μάρσιπος wrap, μάρσιπος sling) από τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως Chicco, Cangaroo, BabybjornKinderkraft, Kikkaboo , Lorelli και όλες τις επώνυμες εταιρείες.

Δείτε όλη την συλλογή από Μάρσιπο εδώ.

Δείτε επίσης:

* Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο, δίνεται μόνο ως συμβουλή και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπ’ όψη ως επαγγελματική ιατρική διάγνωση ή γνώμη. Σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε πάντα τον παιδίατρό σας για ιατρικά θέματα.

Call Now Button