Τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς 2024

Ta-kalutera-karotsia-tis-agoras-2024

Τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς 2024

Δείτε τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς

Το παιδικό καρότσι είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβουμε, καθώς είναι από τις αγορές που χρησιμοποιούμε καθημερινά για τα πρώτα 3 χρόνια της ζωής του παιδιού μας.

Πέρα από την φινέτσα και την αισθητική του καροτσιού αρκετά σημαντικό παράγοντα στην τελική μας απόφαση θα πρέπει να είναι οι διαστάσεις του, καθώς το κλείσιμό του θα πρέπει να χωράει στο αυτοκίνητό μας.

Η άνεση και η οδική συμπεριφορά ανάλογα με τις καθημερινές μας διαδρομές. Η ποιότητα των υφασμάτων, καθώς και η ευκολία που μας προσφέρουν οι λειτουργίες του κάθε καροτσιού.

Εύκολα καταλαβαίνουμε την σημασία του ζητήματος ώστε να αποκτήσουμε το καλύτερο καρότσι. Στον παρακάτω οδηγό σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα καρότσια μωρού που μπορείτε να βρείτε στο Super Baby:

Η πιο δημοφιλής κατηγορία στην αγορά καροτσιού είναι το Πολυκαρότσι 3 σε 1. Το πολυκαρότσι 3 σε 1 αποτελείται από την καλαθούνα (πορτ-μπεμπέ), την θέση καροτσιού και το κάθισμα αυτοκινήτου. *Πολλές φορές στα οικονομικότερα πολυκαρότσια 3 σε 1, η καλαθούνα μετατρέπεται σε θέση καροτσιού. Τα 3 αυτά αξεσουάρ έχουν το κάθε ένα την δική του χρησιμότητα και μπορούν να εφαρμόσουν όλα στον σκελετό του καροτσιού ώστε να χρησιμοποιούμε το αξεσουάρ ανάλογα με την ηλικία του μωρού και τις ανάγκες μας.

Η καλαθούνα είναι το αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε από νεογέννητο έως 9 κιλά (περίπου 6 μηνών). Ο αυχένας και η σπονδυλική στήλη του μωρού είναι αρκετά ευαίσθητα το πρώτο διάστημα, συνεπώς η οριζόντια θέση που μας προσφέρει η καλαθούνα είναι η σωστή στάση για το πρώτο διάστημα.

Το κάθισμα αυτοκινήτου 0-13 κιλά που διαθέτουν τα πολυκαρότσια αγκαλιάζει καλύτερα από κάθε άλλο το νεογέννητο και είναι απαραίτητο για κάθε μας μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Πολλοί είναι οι γονείς που χρησιμοποιούν το κάθισμα αυτοκινήτου και στην βόλτα τους με το καρότσι, καθώς μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν το κάθισμα αυτοκινήτου από την λαβή γονέα μαζί με το μωρό και να το κουμπώσουν στον σκελετό.

Η θέση καροτσιού είναι το αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα προηγούμενα 2 αξεσουάρ. Είναι συνήθως κατάλληλη για μωρά βάρους μέχρι 15 κιλά (περίπου 3 ετών).

#1. Dovadi Atta

Το πολυκαρότσι Atta της Dovadi αποτελεί αναμφίβολα μια κορυφαία επιλογή. Το Atta διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, ενώ το διπλό ρυθμιζόμενο αντικραδασμικό του σύστημα μας προσφέρει απίστευτη ευκολία στην οδήγηση. Το στρώμα της καλαθούνας αποτελείται από κοκοφοίνικα, ενώ οι εργονομικές του λειτουργίες το κατατάσσουν στην κορυφή των πολυκαροτσιών. Εάν ψάχνετε για design και άνεση για εσάς και το μωρό σας το Atta σίγουρα είναι μια τέλεια επιλογή.

Βάρος σκελετού : 9 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 81 χ 60 x 33 εκατοστά

Τύπος Τροχών : Real Gel

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ✅

Ποδόσακος : ✅

Τσάντα αλλαξιέρα : ✅

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ✅

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Dovadi Atta

#2. Chicco One4ever

Το One4EVER είναι το πρώτο ελαφρύ καρότσι, με αυτόματο κλείσιμο που ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Με το πρώτο κάθισμα και βάρος μόνο 7,9 kg για χρήση από νεογέννητο έως 22 kg, οι πρώτες βόλτες γίνονται ευχάριστες και άνετες! Με το δεύτερο κάθισμα και βάρος μόνο 6,9 kg για χρήση από 6 μηνών έως 22 kg ξενοιάζετε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Βάρος σκελετού : 6 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 31 x 51 x 61 εκατοστά

Τύπος Τροχών : EVA

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ❌

Ποδόσακος : ✅

Τσάντα αλλαξιέρα : ❌

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ✅

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Chicco One4ever

#3. Chrome Travel Set Joie

Η εταιρεία Joie συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα διαχρονικά και με το πολυκαρότσι Chrome Travel Set προσφέρει μια ελκυστική και οικονομική λύση. Το πολυκαρότσι Chrome αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για γονείς που εστιάζουν στο design και την τέλεια σχέση ποιότητας τιμής (value for money). Το πολυκαρότσι αποτελείτε από 3 αξεσουάρ θέση καροτσιού, καλαθούνα και κάθισμα αυτοκινήτου που θα σας διευκολύνει, ενώ οι πρακτικές λειτουργίες και το εξαιρετικά μικρό δίπλωμα θα σας κάνουν να το λατρέψετε.

Βάρος σκελετού : 11 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 88,5 x 59 x 38,5 εκατοστά

Τύπος Τροχών : EVA

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ❌

Ποδόσακος : ❌

Τσάντα αλλαξιέρα : ❌

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ✅

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Chrome Joie

#4. Boston Lorelli

Το πολυκαρότσι Boston της Lorelli συνδυάζει design και εργονομία, ενώ οι λεπτομέρειες των υφασμάτων προσφέρουν μια μοναδική αισθητική. Το πολυκαρότσι Boston αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα μεταφοράς καθώς προσφέρει καλαθούνα, θέση καροτσιού και κάθισμα αυτοκινήτου. Οι εύκολες ρυθμίσεις και τα μαλακά του υφάσματα το καθιστούν βολικό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Βάρος σκελετού : 10.00 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 70 x 55 x 50 εκατοστά

Τύπος Τροχών : Rubber Wheels

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ✅

Ποδόσακος : ✅

Τσάντα αλλαξιέρα : ✅

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ✅

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Boston Lorelli

#5. Macan Cangaroo

Το πολυκαρότσι Macan της Cangaroo αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε σχέση ποιότητας και τιμής. Πρόκειται για ένα πολυκαρότσι με εξαιρετικό design και πλήθος εργονομικών λειτουργιών. Η ξεχωριστή καλαθούνα, η προέκταση του σκίαστρου και το ευρύχωρο αποθηκευτικό καλάθι είναι λειτουργίες που διευκολύνουν την καθημερινότητα του γονέα.

Βάρος σκελετού : 11.5 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 80 x 67 x 80 εκατοστά

Τύπος Τροχών : PU Wheels

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ❌

Ποδόσακος : ✅

Τσάντα αλλαξιέρα : ✅

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ✅

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Macan Cangaroo

Δείτε τον πληρέστερο οδηγό για παιδικά καρότσια. Συμβουλές και χρήσιμα μυστικά με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο.

Πως να επιλέξουμε το καλύτερο καρότσι;

Δείτε επίσης:

Call Now Button