Η Καλύτερη Τσάντα Αλλαξιέρα!

Η Καλύτερη Τσάντα Αλλαξιέρα!

Η τσάντα αλλαξιέρα αποτελεί πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για τη μαμά καθώς μεταφέρει όλα όσα χρειάζονται στην καθημερινή βόλτα με το παιδί. Η τσάντα αλλαξιέρα θα πρέπει να διαθέτει πολλαπλές θήκες αποθήκευσης για να είναι ευκολότερη η ταξινόμηση και η οργάνωση.

Πολλές τσάντες προσφέρουν ειδικές θήκες για υγρά μαντηλάκια στα οποία έχουμε πρόσβαση γρήγορα χωρίς να ψάχνουμε. Επίσης πέρα από το σχέδιο και το design της τσάντας, το οποίο φροντίζουμε να ταιριάζει στην αισθητική καθώς και στο καρότσι μας, σημαντικό κριτήριο είναι να χωράει όλα όσα χρειαζόμαστε.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές τσαντών από τσάντα αλλαξιέρα πλάτης ή backpack, οργανωτής καροτσιού, πολυμορφική τσάντα μωρού κτλ. Η τσάντα backpack σας επιτρέπει ελευθερία κινήσεων καθώς μπορείτε να προσαρμόσετε την τσάντα στην πλάτη σας.

Οι οργανωτές καροτσιού έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα και κερδίζουν τις εντυπώσεις με το minimal σχεδιασμό και την πρακτικότητά τους καθώς μας επιτρέπουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα απαραίτητα. Καταλαβαίνουμε πως η σωστή επιλογή τσάντας αποτελεί μια σημαντική και άκρως χρήσιμη αγορά.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες τσάντες αλλαξιέρες σύμφωνα με τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των χρηστών από τις κορυφαίες μηχανές αναζήτησης.

 

#1. Cangaroo Amelia

 

Η Amelia της Cangaroo διαθέτει εξωτερικές τσέπες (ισοθερμικές για να διατηρείτε η θερμοκρασία σε μπουκάλια και τρόφιμα) ενώ μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε είτε σαν τσάντα πλάτης Backpack είτε να την κρεμάσετε στο καρότσι. Αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή των γονέων στην αγορά τσάντας καροτσιού.

 

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#2. Cangaroo Jossie

Η τσάντα Jossie διαθέτει κεντρικό τμήμα με φερμουάρ, αρκετά φαρδύ για να χωρέσετε όλα τα απαραίτητα για εσάς και το μωρό σας. Η ρυθμιζόμενη μακριά χειρολαβή που διασφαλίζει την γρήγορη και εύκολη μετάβαση της τσάντας από τσάντα ώμου σε τσάντα καροτσιού και δυο μικρές χειρολαβές.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#3. Kikkaboo Siena

Η τσάνα Siena της Kikkaboo είναι κατασκευασμένη από πολυτελές, 100% πολυεστερικό ύφασμα. Διαθέτει τρεις θήκες για μπουκάλια που κρατούν τη θερμοκρασία του νερού ή του γάλακτος για ώρες.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#4. 3 Sprouts Οργανωτής Καροτσιού

 

Ο οργανωτής καροτσιού 3 sprouts αποτελεί ένα απίθανο και πρακτικό τσαντάκι που θα χωρέσει όλα αυτά που χρειάζεστε με τάξη και οργάνωση.Διαθέτει δύο ισοθερμικές θήκες για μπουκάλια και μπιμπερό, μία τσέπη που κλείνει με velcro για τα κλειδιά, το κινητό ή το πορτοφόλι σας και το μεγάλο κεντρικό τμήμα του χωράει σκουφιά, πάνες, γάντια, μωρομάντηλα ή ότι άλλο φαντάζεστε.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#5. Kikkaboo Τσάντα Κρεβάτι Ταξιδιού 2 in 1

 

 

Η τσάντα 2 in 1 της Kikkaboo αποτελεί ένα πολυλειτουργικό προϊόν το οποίο μετατρέπεται από ελαφριά τσάντα σε φορητό βρεφικό κρεβάτι.

Μέγεθος τσάντας: 42x37x15 cm Μέγεθος κρεβατιού: 84x37x15 cm

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

Βρείτε την καλύτερη τσάντα αλλαξιέρα  (τσάντα μαμάς, τσάντα αλλαξιέρα πλάτης, backpackοργανωτή καροτσιού, πολυμορφική τσάντα μωρού) από τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως 3 Sprouts, Cangaroo, BabywiseChoopie, Kikkaboo, Lorelli, Mayoral και όλες τις επώνυμες εταιρείες.

Δείτε όλη την συλλογή από Τσάντες Καροτσιού εδώ.

Δείτε επίσης:

Call Now Button