Τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς 2021

Τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς 2021

Τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς 2021

Δείτε τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς

Το παιδικό καρότσι είναι μια πολύ σημαντική απόφαση που πρέπει να λάβουμε, καθώς είναι από τις αγορές που χρησιμοποιούμε καθημερινά για τα πρώτα 3 χρόνια της ζωής του παιδιού μας. Πέρα από την φινέτσα και την αισθητική του καροτσιού αρκετά σημαντικό παράγοντα στην τελική μας απόφαση θα πρέπει να είναι οι διαστάσεις του, καθώς το κλείσιμό του θα πρέπει να χωράει στο αυτοκίνητό μας. Η άνεση και η οδική συμπεριφορά ανάλογα με τις καθημερινές μας διαδρομές. Η ποιότητα των υφασμάτων, καθώς και η ευκολία που μας προσφέρουν οι λειτουργίες του κάθε καροτσιού.

Εύκολα καταλαβαίνουμε την σημασία του ζητήματος ώστε να αποκτήσουμε το καλύτερο καρότσι. Στον παρακάτω οδηγό σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα καρότσια της αγοράς σύμφωνα με την δημοτικότητα και την βαθμολογία χρηστών στις μηχανές αναζήτησης.

Η πιο δημοφιλής κατηγορία στην αγορά καροτσιού είναι το Πολυκαρότσι 3 σε 1. Το πολυκαρότσι 3 σε 1 αποτελείται από την καλαθούνα (πορτ-μπεμπέ), την θέση καροτσιού και το κάθισμα αυτοκινήτου. *Πολλές φορές στα οικονομικότερα πολυκαρότσια 3 σε 1, η καλαθούνα μετατρέπεται σε θέση καροτσιού. Τα 3 αυτά αξεσουάρ έχουν το κάθε ένα την δική του χρησιμότητα και μπορούν να εφαρμόσουν όλα στον σκελετό του καροτσιού ώστε να χρησιμοποιούμε το αξεσουάρ ανάλογα με την ηλικία του μωρού και τις ανάγκες μας.

Η καλαθούνα είναι το αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε από νεογέννητο έως 9 κιλά (περίπου 6 μηνών). Ο αυχένας και η σπονδυλική στήλη του μωρού είναι αρκετά ευαίσθητα το πρώτο διάστημα, συνεπώς η οριζόντια θέση που μας προσφέρει η καλαθούνα είναι η σωστή στάση για το πρώτο διάστημα.

Το κάθισμα αυτοκινήτου 0-13 κιλά που διαθέτουν τα πολυκαρότσια αγκαλιάζει καλύτερα από κάθε άλλο το νεογέννητο και είναι απαραίτητο για κάθε μας μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Πολλοί είναι οι γονείς που χρησιμοποιούν το κάθισμα αυτοκινήτου και στην βόλτα τους με το καρότσι, καθώς μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν το κάθισμα αυτοκινήτου από την λαβή γονέα μαζί με το μωρό και να το κουμπώσουν στον σκελετό.

Η θέση καροτσιού είναι το αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα προηγούμενα 2 αξεσουάρ. Είναι συνήθως κατάλληλη για μωρά βάρους μέχρι 15 κιλά (περίπου 3 ετών).

 

#1. Roan Bass Soft

Το πολυκαρότσι Bass Soft της Roan αποτελεί αναμφίβολα μια κορυφαία επιλογή. Το Bass soft διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, ενώ το διπλό ρυθμιζόμενο αντικραδασμικό του σύστημα μας προσφέρει απίστευτη ευκολία στην οδήγηση. Το στρώμα της καλαθούνας αποτελείται από κοκοφοίνικα, ενώ οι εργονομικές του λειτουργίες το κατατάσσουν στην κορυφή των πολυκαροτσιών. Εάν ψάχνετε για design και άνεση για εσάς και το μωρό σας το Bass soft σίγουρα είναι μια τέλεια επιλογή.

Βάρος σκελετού : 9 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 81 χ 60 x 33 εκατοστά

Τύπος Τροχών : Φουσκωτοί Τροχοί

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ✅

Ποδόσακος : ✅

Τσάντα αλλαξιέρα : ✅

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ✅

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Roan Bass Soft

#2. Gala Moni Cangaroo

Το πολυκαρότσι Gala της Moni Cangaroo αποτελεί ένα από τα best sellers πολυκαρότσια στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για ένα αρκετά οικονομικό καρότσι που παρόλα αυτά προσφέρει ένα συνδυασμό λειτουργιών που το καθιστούν ιδιαίτερα αξιόπιστο σε σχέση με πολύ ακριβότερα καρότσια. Η θέση του καροτσιού μετατρέπεται σε καλαθούνα, ενώ οι αναρτήσεις του σκελετού μας διευκολύνουν κατά την οδήγηση.

Βάρος σκελετού : 10 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 86 x 53 x 29 εκατοστά

Τύπος Τροχών : Rubber wheels (Μασίφ Λαστιχένιοι Τροχοί)

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ✅

Ποδόσακος : ✅

Τσάντα αλλαξιέρα : ✅

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ✅

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Gala Moni Cangaroo

#3. Amaia Kikkaboo

Η εταιρεία Kikkaboo συνεχίζει την ανοδική της τάση στην ελληνική αγορά και με το πολυκαρότσι Amaia προσφέρει μια ελκυστική και οικονομική λύση. Το πολυκαρότσι Amaia αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για γονείς που εστιάζουν στο design και την τέλεια σχέση ποιότητας τιμής (value for money). Η θέση του καροτσιού μετατρέπεται σε καλαθούνα, ενώ ο τέλειος συνδυασμός χρωμάτων θα σας κάνει να το λατρέψετε.

Βάρος σκελετού : 10 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 85 x 52 x 30 εκατοστά

Τύπος Τροχών : Rubber wheels (Μασίφ Λαστιχένιοι Τροχοί)

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ✅

Ποδόσακος : ✅

Τσάντα αλλαξιέρα : ✅

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ❌

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Amaia Kikkaboo

#4. Crysta Lorelli

Το πολυκαρότσι Crysta της Lorelli  συνδυάζει design και εργονομία, ενώ η κυρτή καλαθούνα προσθέτει μια μοναδική αισθητική. Το ολοκαίνουργιο πολυκαρότσι Crysta αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα μεταφοράς καθώς προσφέρει καλαθούνα, θέση καροτσιού και κάθισμα αυτοκινήτου. Οι εύκολες ρυθμίσεις και τα μαλακά του υφάσματα το καθιστούν βολικό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Βάρος σκελετού : 10 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 106 x 58 x 53 εκατοστά

Τύπος Τροχών : EVA

Αναστρέψιμο κάθισμα : ✅

Αντικραδασμικό σύστημα : ❌

Ποδόσακος : ✅

Τσάντα αλλαξιέρα : ✅

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ✅

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Crysta Lorelli

#5. Goody Chicco

Η κορυφαία εταιρεία βρεφικών Chicco με το καρότσι περιπάτου Goody κάνει και πάλι την διαφορά. Το καρότσι Goody διαθέτει αυτόματο μηχανισμό κλεισίματος, ενώ είναι εξαιρετικά ελαφρύ και κατάλληλο για παιδιά μέχρι 22 κιλά. Με συνολικό βάρος 6,9 κιλά μετατρέπει την βόλτα σε πραγματικό παιχνίδι.

Βάρος σκελετού : 6,9 κιλά

Διαστάσεις κλειστό : 56 x 47 x 25 εκατοστά

Τύπος Τροχών : EVA

Αναστρέψιμο κάθισμα : ❌

Αντικραδασμικό σύστημα : ❌

Ποδόσακος : ❌

Τσάντα αλλαξιέρα : ❌

Ρυθμιζόμενο ύψος χερουλιού : ❌

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ : Goody Chicco

 

Δείτε τον πληρέστερο οδηγό για παιδικά καρότσια. Συμβουλές και χρήσιμα μυστικά με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο.

Πως να επιλέξουμε το καλύτερο καρότσι;
Call Now Button