Τα Καλύτερα Παιδικά Πατίνια!

Τα Καλύτερα Παιδικά Πατίνια!

Στον παρακάτω οδηγό σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα παιδικά πατίνια scooter σύμφωνα με τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των χρηστών από τις κορυφαίες μηχανές αναζήτησης. Επίσης θα διαβάσετε τις βασικές διαφορές που έχουν τα πατίνια μεταξύ τους ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο πατίνι σύμφωνα με την ηλικία του παιδιού.

Υπάρχουν 3 βασικές κατηγορίες από παιδικά πατίνια scooter. Αυτές είναι τα μετατρεπόμενα τρίτροχα πατίνια με λαβή γονέα, τα τρίτροχα πατίνια και τα πατίνια με 2 τροχούς.

Α) Μετατρεπόμενα Τρίτροχα Πατίνια

 

Τα μετατρεπόμενα τρίτροχα πατίνια είναι ιδανικά για μικρότερα παιδιά από 1 έτος και άνω. Τα πατίνια αυτά διαθέτουν κάθισμα, βάση ποδιών και λαβή γονέα. Στην ουσία ο γονιός χειρίζεται την ταχύτητα του πατινιού και έτσι εισάγει με ασφάλεια το παιδί στον κόσμο του πατινιού.

Το κάθισμα είναι ρυθμιζόμενο σε διαφορετικά ύψη ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού. Στην συνέχεια και μόλις μεγαλώσει το παιδί αφαιρούμε την λαβή γονέα και το κάθισμα και έτσι το πατίνι παίρνει την τελική του μορφή ώστε να μπορεί το παιδί να το χειρίζεται μόνο του.

 

 

 

 

B) Τρίτροχα Πατίνια

 

Τα τρίτροχα πατίνια είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών. Τα τρίτροχα πατίνια διαθέτουν κλειδωμένο τιμόνι χωρίς περιστροφή για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Η λειτουργία αυτή εκμηδενίζει τον κίνδυνο λάθους κατά τον χειρισμό του τιμονιού από το παιδί.

Επίσης ο χειρισμός της κατεύθυνσης του πατινιού γίνεται μόνο με το βάρος του παιδιού προς την αντίστοιχη κατεύθυνση και έτσι βελτιώνεται η ισορροπία του παιδιού. Τα τρίτροχα πατίνια διαθέτουν ποδόφρενο στον πίσω τροχό για το φρενάρισμα. Επίσης το ύψος του τιμονιού είναι ρυθμιζόμενο σε πολλές θέσεις ώστε να συμβαδίζει με την ανάπτυξη του παιδιού. Τα πατίνια αυτά είναι συνήθως κατάλληλα μέχρι 40 ή 50 κιλά ανάλογα με τον κατασκευαστή και περιλαμβάνουν φωτιζόμενες ρόδες.

 

 

 

C) Πατίνια με 2 τροχούς

Τα πατίνια με 2 τροχούς ή δίτροχα πατίνια είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 8 ετών. Τα πατίνια αυτά είναι κατασκευασμένα να αντέχουν συνήθως μέγιστο βάρος έως 100 κιλά γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα ακόμη και για ενήλικες.

Στα πατίνια με 2 τροχούς, σε αντίθεση με τα τρίτροχα πατίνια, περιστρέφεται κανονικά το τιμόνι. Τα πατίνια με 2 τροχούς πολλές φορές εκτός από το ποδόφρενο στον πίσω τροχό διαθέτουν και χειρόφρενο για να ελέγχουμε καλύτερα το φρενάρισμα. Προτιμούμε πατίνια τα οποία είναι αναδιπλούμενα και μας διευκολύνουν κατά την μεταφορά.

 

 

 

 

Δείτε τα best seller πατίνια από τους κορυφαίους κατασκευαστές.

#1. Globber Elite Deluxe

Το Elite Deluxe της Globber είναι ένα πτυσσόμενο scooter, με απλή διαδικασία αναδίπλωσης. Διαθέτει κουμπί κλειδώματος στο μπροστινό μέρος (ασφαλές και απλό στο χειρισμό),για να κλειδώνει το τιμόνι και να κινείται μόνο ευθεία, ώστε να γίνεται πιο εύκολα η εκμάθηση της ισορροπίας. Με Φωτισμό LED στους τροχούς, που ανάβουν κατά την οδήγηση. Μέγιστο βάρος αντοχής 50kg. Αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή των γονέων σε παιδικά πατίνια.

 

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#2. Byox Rapture

Το πατίνι Rapture είναι το απόλυτο value for money καθώς παρά την οικονομική του τιμή είναι εξαιρετικά ποιοτικό. Είναι κατάλληλο για χρήση από 3+ ετών , έως 40 kg. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαθέτει φωτιζόμενες ρόδες pu. Το τιμόνι του ρυθμίζεται με μέγιστο ύψος 80,50 εκατοστά.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

#3. Globber Evo 4 in 1

Ένα φοβερό scooter με μοντέρνο σχέδιο, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά οφέλη για τα παιδιά.
Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σκούτερ. Αλλάζει μορφή σε 4 θέσεις και έχει 3 κύριες λειτουργίες. Κατάλληλο από ενός έτους με μέγιστο βάρος 50 κιλά.

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

 

#4. Qplay Sema

 

Το παιδικό πατίνι scooter Sema της Qplay είναι 3 σταδίων και μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Κατάλληλο για ηλικίες από 12 μηνών και προσφέρει διασκέδαση και ανεξαρτησία με ασφάλεια. Διαθέτει μαλακές λαβές, αντιολισθητική βάση, υποπόδιο και φρένο στον πίσω τροχό.

 

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

 

 

#5. Byox Skiddy

Το Skiddy είναι ένα πολυμορφικό σκούτερ που μπορεί να μεγαλώσει μαζί με το παιδί σας. Προορίζεται για παιδιά άνω των 2 ετών και με βάρος έως 50 κιλά. Η 1η επιλογή είναι με κάθισμα όσο το παιδί είναι ακόμα μικρό. Η 2η επιλογή, όταν το παιδί μεγαλώσει λίγο, το κάθισμα γυρίζει και μεταμορφώνεται σε βάση τιμονιού.

 

Δείτε την Τιμή και όλα τα χαρακτηριστικά εδώ

Βρείτε τα καλύτερα παιδικά πατίνια (τρίτροχα πατίνια, δίτροχα πατίνια, πατίνια με φωτιζόμενες ρόδες, παιδικά πατίνια με φωτάκια, πατίνια για κορίτσια και αγόρια, σκούτερ πατίνια) από τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως Globber, Byox, Lorelli και όλες τις επώνυμες εταιρείες.

Δείτε όλη την συλλογή από Παιδικά Πατίνια εδώ.

Προσοχή: Μην ξεχνάτε ποτέ να προμηθεύεστε τα κατάλληλα προστατευτικά για το παιδί όπως κράνος, επιαγκωνίδες, επικάρπια και επιγονατίδες στο κατάλληλο μέγεθος. Small , Medium ή one size .

Δείτε επίσης:

Call Now Button