Βλέπετε 1–20 απο 53 αποτέλεσματα

Τρίκυκλα Ποδήλατα | Παιδικά Πατίνια | Ποδηλατάκια Ισορροπίας

Οι πρώτες εξορμήσεις στην παιδική περιπέτεια έφτασαν ! Στο super-baby θα βρείτε τα καλύτερα τρίκυκλα ποδήλατα, παιδικά πατίνια και ποδηλατάκια ισορροπίας για το παιδί σας. Το παιχνίδι ξεκινάει !
Παιδικό τρίκυκλο ποδήλατο με περιστρεφόμενη θέση για να μπορεί ο γονιός να βλέπει το παιδί, με αναδίπλωση για ευκολία στην μεταφορά και εργονομική λαβή για τον γονέα. Τα τρίκυκλα ποδήλατα διαθέτουν φουσκωτούς τροχούς για περισσότερη άνεση κατά την βόλτα ή τροχούς eva που αποτελούν μια πιο οικονομική λύση. Τρίκυκλα ποδηλατάκια με πετάλια.
Τα καλύτερα Παιδικά πατίνια σε απίθανες προσφορές με εγγύηση από τους κορυφαίους κατασκευαστές του είδους. Παιδικό πατίνι μετατρεπόμενο, με λαβή γονέα που αφαιρείται, φωτιζόμενους τροχούς και αναδίπλωση.
Ποδήλατα ισορροπίας που θα μετατρέψουν το παιδί στον καλύτερο οδηγό. Ποδήλατο ισορροπίας για ηλικία από ενός έτους μέχρι 35 κιλά.
Μην ξεχνάτε να προμηθεύεστε πάντα το κράνος που θα προσφέρει ασφάλεια στο παιδί με την γνωστή ποιότητα της Globber.
Το αδιάβροχο κάλυμμα για τρίκυκλο ποδηλατάκι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ σε περίπτωση απρόσμενης κακοκαιρίας.

Globber, Kinderkraft, Cangaroo, Kikkaboo, Lorelli , Doona και όλες οι επώνυμες εταιρείες βρίσκονται στο κατάστημά μας.
Στο www.super-baby.gr μπορείτε να βρείτε τρίκυκλα ποδηλατάκια, παιδικά πατίνια και ποδήλατα ισορροπίας στην καλύτερη τιμή !

Αγοράστε εύκολαγρήγορα και με ασφάλειαΓρήγορη παράδοση στην πόρτα σας Πανελλαδικά. Απίθανες Προσφορές και Δώρα σας περιμένουν.

Call Now Button