Βλέπετε 1–50 από 153 αποτελέσματα

Παγούρια παιδικά

Το νερό είναι απαραίτητο συστατικό για την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού. Το να επιλέξετε ένα καλό παιδικό παγούρι θα διευκολύνει το παιδί σας να παραμείνει ενυδατωμένο, είτε είναι στο σχολείο, είτε στις δραστηριότητες. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις πληροφορίες για τα παγούρια παιδικά έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το μικρό σας!

Παγουρίνο

Όταν επιλέγετε παγουρίνο για το παιδάκι σας είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την ανθεκτικότητα, την ευκολία χρήσης και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του. Επιλέξτε ένα παιδικό παγούρι που θα επιβιώσει από τις “δοκιμασίες” του τρόπου ζωής ενός παιδιού, αλλά και ένα που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει εύκολα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα παγούρι  χωρίς επιβλαβή υλικά όπως BPA.

Ποικιλία σχεδίων και μεγεθών

Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παγούρια παιδικά, το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Για μικρότερα παιδιά προτιμήστε παγούρια με λαβές έτσι ώστε να μπορεί το παιδί να το πιάσει με ευκολία.

Τα παιδικά παγούρια διατίθενται επίσης σε διάφορα μεγέθη. Τα μικρότερα είναι ιδανικά για νήπια ή για μικρά ταξίδια, ενώ τα μεγαλύτερα μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα μεγαλύτερα παιδιά παραμένουν ενυδατωμένα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Παγούρια παιδικά με καλαμάκι

Μία πολύ πρακτική επιλογή είναι τα παγούρια παιδικά με καλαμάκι. Τα παηουρίνο αυτά έχουν ενσωματωμένο καλαμάκι που διευκολύνει τα μικρότερα παιδιά να πίνουν χωρίς διαρροές. Ορισμένα παγούρια έχουν καλαμάκια που αποσπώνται έτσι ώστε να μπορείτε να τα καθαρίσετε πιο εύκολα.

 

Παγούρια παιδικά θερμός

Με τα παιδικά παγούρια θερμός, το παιδί σας θα έχει πάντα το νερό του στη σωστή θερμοκρασία. Τα παγούρια αυτά είναι ιδανικά για τη διατήρηση της θερμοκρασίας των ροφημάτων για μεγάλες περιόδους κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ο σχεδιασμός των μπουκαλιών θερμός σφραγισμένος σε κενό αέρος εξασφαλίζει εξαιρετική διατήρηση της θερμοκρασίας χωρίς η εξωτερική επιφάνεια να ζεσταίνεται ή να κρυώνει πολύ. Επιπλέον, η στιβαρή κατασκευή τους τα καθιστά ιδανική επιλογή για έντονες δραστηριότητες που το παγούρι μπορεί να πέσει.

Παιδικό παγούρι από ανοξείδωτο ατσάλι 

Σε ό,τι αφορά την αντοχή και την ασφάλεια, τα παγούρια από ανοξείδωτο ατσάλι  είναι αυτό που ψάχνετε! Το ατσάλι είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό, μη αντιδραστικό  υλικό, το οποίο διασφαλίζει ότι το νερό δεν δέχεται επιβλαβείς χημικές ουσίες, ακόμη και όταν το παγούρι εκτίθεται στον ήλιο. Ένα επίσης σημαντικό χαρακτηριστικό που έχουν τα παγούρια από ανοξείδωτο ατσάλι είναι η ικανότητά τους να διατηρούν τα ροφήματα δροσερά για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Παιδικά παγούρια Eco friendly

Για τους γονείς που ενδιαφέρονται για την προστασία του περιβάλλοντος  η καλύτερη επιλογή είναι τα παγούρια Eco friendly. Tα παγούρια αυτά κατασκευάζονται συνήθως από βιοδιασπώμενα ή ανακυκλώσιμα υλικά, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων!

Call Now Button