Βλέπετε 1–20 από 75 αποτελέσματα

Μπιμπερό

Τα μπιμπερό είναι από τα πρώτα βρεφικά αξεσουάρ που θα πρέπει να προμηθευτείτε για το μωράκι σας. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της βρεφανάπτυξης και της ώρας του φαγητού του μωρού.
Ωστόσο υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία που πολλοί γονείς συχνά αναρωτιούνται:

Τι μπιμπερό να πάρω;

Ποιο είναι το καλύτερο μπιμπερό;

Πλαστικό ή γυάλινο μπιμπερό;

Αυτό που αρχικά πρέπει να ελέγξετε σε ένα μπιμπερό πριν την αγορά του, είναι να μην περιέχει υλικά, βλαβερά για την υγεία το παιδιού ( να είναι BPA free), και να διαθέτει τεχνολογία κατά των κολικών. Στη συνέχεια, επιλέξτε με βάση το επιθυμητό μέγεθος και το υλικό κατασκευής.

Μέγεθος
Το μέγεθος ενός μπιμπερό, εξαρτάται κυρίως από την ηλικία του μωρού, και κατ΄ επέκταση τις διατροφικές του ανάγκες. Συνήθως οι εταιρείες κατηγοριοποιούν τα μπιμπερό με βάση την ηλικία.
Μπιμπερό 0m+
Μπιμπερό 1m+
Μπιμπερό 2m+
Μπιμπερό 4m+
κ.ο.κ.

Πλαστικό ή γυάλινο;

Μπιμπερό πλαστικά

Τα πλαστικά μπιμπερό, έχουν λιγότερο βάρος από τα γυάλινα, και έτσι είναι πιο εύκολα και πρακτικά στη μεταφορά, ενώ δεν σπάνε. Από την άλλη όμως, καθαρίζονται και αποστειρώνονται πιο δύσκολα.

Μπιμπερό γυάλινα

Τα γυάλινα μπιμπερό, αν και βαρύτερα, είναι πιο εύκολα στο καθάρισμα, δεν συγκρατούν οσμές, και παράγονται πάντα από ανακυκλώσιμα και οικολογικά υλικά.

Μπιμπερό για νεογέννητα

Τα μπιμπερό για νεογέννητα, όπως και τα περισσότερα μπιμπερό είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν το μωράκι στο να καταναλώσει το γάλα. Οι “θηλές” τους προσομοιάζουν στο έπακρο τη φυσική, ενώ επιτρέπουν τη ροή το γάλακτος μιμούμενες την αντίστοιχη ροή κατά τον μητρικό θηλασμό

Μπιμπερό για κολικούς

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες εμφάνισης κολικών στα βρέφη είναι η συσσώρευση αέρα στην κοιλιά τους. Τα μπιμπερό κατά των κολικών διαθέτουν ειδική βαλβίδα στη θηλή, η οποία εμποδίζει τη δημιουργία κενών αέρα όσο το μωράκι πίνει το γάλα του.

Μπιμπερό με στόμιο

Τα μπιμπερό με στόμιο είναι σχεδιασμένα για μωρά 6 – 18 μηνών και σκοπός τους είναι η εκπαίδευση για τη μετάβαση από τη χρήση μπιμπερό στο ποτήρι. Οι πλευρικές  λαβές που διαθέτουν επιτρέπουν στο μωράκι να αναπτύξει την δεξιότητα του κρατήματος έτσι ώστε να μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει ποτήρι.


Μη ξεχάσετε, να προμηθευτείτε και τα αντίστοιχα αξεσουάρ για μπιμπερό όπως τα ειδικά βουρτσάκια καθαρισμού, τα οποία θα σας διευκολύνουν αφάνταστα στο πλύσιμό του καθώς διαθέτουν σφουγγάρι και σκληρές τρίχες που διεισδύουν μέσα στο μπιμπερό.

Στο superbaby.gr θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες βρεφικών μπιμπερό:
Chicco, Cangaroo, Lorelli, Tommee Tippee και πολλές άλλες, στις καλύτερες τιμές!

Call Now Button