Βλέπετε 1–50 από 118 αποτελέσματα

Θερμός για μωρά

Το να μπορείτε να αποθηκεύσετε με πρακτικό και ασφαλή τρόπο το φαγητό ή το νερό του μωρού, ενώ παράλληλα διατηρείται η θερμοκρασία του είναι πολύ σημαντικό για την καθημερινότητά με το μικρό σας.
Τα θερμός για μωρά, σας παρέχουν αυτή την ευκολία με τον καλύτερο τρόπο!
Είτε μιλάμε για θερμός για νερό, είτε για θερμός για φαγητό, χρησιμοποιώντας τα μπορείτε να διατηρήσετε φαγητά αλλά και υγρά  ζεστό ή κρύα για ώρες!
Τα θερμός αποτελούν αξεσουάρ που θα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, γι΄αυτό κατά την επιλογή σας υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όπως το υλικό κατασκευής, το μέγεθος, τα χαρακτηριστικά και η ευκολία στο καθάρισμα. Παρακάτω θα σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές έτσι ώστε να γνωρίζετε όλα όσα χρειάζεστε για τα θερμός για μωρά!

Πώς λειτουργούν τα θερμός;

Ένα θερμός είναι ένα δοχείο ή μπουκάλι με διπλά τοιχώματα στο εσωτερικό του. Ο αέρας μεταξύ των δύο τοιχωμάτων αφαιρείται όταν ν κατασκευάζεται, δημιουργώντας ένα κενό. Αυτό του επιτρέπει τη διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό.

Ποια θερμός είναι καλύτερα για μωρά;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως για παράδειγμα η ηλικία του μωρού, ή η δυνατότητες που θέλετε να έχει το φαγητοδοχείο ή το μπουκάλι θερμός. Το σιγουρο είναι πως ό,τι επιλέξτε θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τους παρακάτω παράγοντες:

Υλικό

Το υλικό του θερμός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε. Η πιο ασφαλής και αξιόπιστη επιλογή είναι τα ανοξείδωτα θερμός. Είναι ανθεκτικά, μη τοξικά και δεν αντιδρούν με τρόφιμα ή υγρά. Είναι επίσης εύκολο να καθαριστούν. Τα ανοξείδωτα θερμός είναι η καλύτερη επιλογή για τους γονείς που αναζητούν υψηλή ποιότητα, αντοχή και πρακτικότητα.

Μέγεθος

Το μέγεθος του θερμός είναι ένας επίσης σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξτε. Θα πρέπει να προτιμήσετε ένα μέγεθος που είναι κατάλληλο για καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού σας ανάλογα με το αναπτυξιακό στάδιο που βρίσκεται. Για βρέφη, ένα σχετικά μικρό θερμός είναι αρκετό και σας βολεύει λόγω του μικρού βάρους. Καθώς το μωράκι μεγαλώνει, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο θερμός για να χωρέσετε μεγαλύτερες μερίδες φαγητού ή νερού. 

Χαρακτηριστικά

Ορισμένα θερμός διαθέτουν χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τη χρήση τους πολύ πιο άνετη για το μωράκι. Μερικά  από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι οι ενσωματωμένες λαβές, κουταλάκια ή πιρουνάκια, τσάντα φαγητού ή χερούλι. 

Καθαρισμός

Τα θερμός για μωρά, είναι αξεσουάρ που θα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτά που καθαρίζονται εύκολα και μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο πιάτων μπορείτε να τα καθαρίσετε εύκολα.

Τα θερμός για μωρά θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη σε ό,τι αφορά τη μεταφορά και συντήρηση του φαγητού & νερού στην επιθυμητή θερμοκρασία. Στο superbaby θα βρείτε μεγάλη ποικιλία  από θερμός φαγητού, νερού, θερμός με κουτάλι και πιρούνι, καλαμάκι, τσάντα θερμός, με χερούλι και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα καλύψουν κάθε ανάγκη!

Call Now Button