Προβολή όλων των 16 αποτελεσμάτων

Προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού

Υπάρχει μια απέραντη χαρά που δεν περιγράφεται και νιώθει κάθε γονιός όταν βλέπει το παιδί να κοιμάται γαλήνια στο κρεβάτι του. Ωστόσο η μετάβαση από την κούνια στο κρεβάτι, εγκυμονεί ορισμένες ανησυχίες. Ένα από τα πιο κοινά άγχη γονέων είναι ο κίνδυνος να πέσει το παιδί από το κρεβάτι κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τη λύση σε αυτό έρχονται να δώσουν τα προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού.   

Τα προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού χρησιμεύουν ως προστατευτικά φράγματα, αποτρέποντας τα παιδιά από το να πέσουν από το κρεβάτι. Δεν είναι ασυνήθιστο τα παιδιά, ειδικά τα νήπια, να στριφογυρνούν πολύ κατά τη διάρκεια του ύπνου τους. Η άγνωστη έκταση ενός νέου κρεβατιού μπορεί μερικές φορές να σημαίνει ότι πέφτουν, οδηγώντας σε μικροτραυματισμούς ή, τουλάχιστον, σε διαταραγμένο ύπνο. 

Κάγκελα κρεβατιού | Πώς να επιλέξετε

Υλικό: Πολλά κάγκελα κρεβατιού κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας μεταλλικά πλαίσια, ενώ άλλα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά αλλά και μαλακά  υφάσματα και πλέγματα. Γενικά αυτή είναι η καλύτερη επιλογή καθώς σε περίπτωση που το παιδί πέσει πάνω τους, θα έρθει σε επαφή με πιο μαλακά υλικά. 

Ύψος & μήκος: Ανάλογα με το μέγεθος του κρεβατιού και το επίπεδο κινητικότητάς του παιδιού, οι διαστάσεις του προστατευτικού κρεβατιού μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της βέλτιστης προστασίας.

Ευκολία εγκατάστασης: Τα σύγχρονα προστατευτικά κρεβατιού διαθέτουν εύχρηστα χαρακτηριστικά εγκατάστασης, διασφαλίζοντας ότι μπορούν να στερεωθούν με ασφάλεια χωρίς να απαιτούνται εργαλεία.

Σχεδιασμός & αισθητική: Η λειτουργικότητα συναντά τον σχεδιασμό! Τα κάγκελα κρεβατιού διατίθενται σε μια σειρά χρωμάτων και σχεδίων, διασφαλίζοντας ότι συνδυάζονται άψογα με τη διακόσμηση του υπνοδωματίου του παιδιού!

Ποια οφέλη προσφέρουν τα προστατευτικά κρεβατιού;

Ενώ φυσικά ο πρωταρχικός ρόλος των προστατευτικών παιδικού κρεβατιού είναι να διασφαλίζουν ότι το παιδί δεν θα πέσει από το κρεβάτι, προσφέρουν ακόμα περισσότερα οφέλη:

Ανεξαρτησία: Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν την ανεξαρτησία του ύπνου σε ένα μεγάλο κρεβάτι, ενώ οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι είναι προστατευμένα.

Ευελιξία: Τα προστατευτικά κάγκελα κρεβατιού έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζονται άψογα με τα σχέδια κρεβατιού, διασφαλίζοντας ότι η διακόσμηση του δωματίου παραμένει ανεπηρέαστη.

Ηρεμία για τους γονείς: Ίσως το πιο σημαντικό όφελος είναι η ψυχική ηρεμία που προσφέρουν στους γονείς. Το γεγονός ότι το παιδί είναι ασφαλές οδηγεί σε πιο  ξεκούραστες νύχτες για όλους!

Το ταξίδι της ανάπτυξης είναι γεμάτο με πολλά ορόσημα και η μετάβαση σε ένα μεγαλύτερο κρεβάτι είναι ένα από αυτά. Ενώ αυτό το βήμα σημαίνει αυξανόμενη ανεξαρτησία για το παιδί, φέρνει μαζί του και τις ανησυχίες των γονέων για την ασφάλεια. Τα προστατευτικά κρεβατιού διασφαλίζουν ότι στη μετάβαση αυτή δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού του παιδιού.

Call Now Button