Προβολή όλων των 27 αποτελεσμάτων

Πάντες κούνιας

O ερχομός του μωρού συνοδεύεται με χαρά, αγάπη και μια μακρά λίστα βασικών αξεσουάρ που διασφαλίζουν την άνεση και την ασφάλεια του μωρού. Μεταξύ αυτών είναι και η πάντα κούνιας, ή πλεξούδα κούνιας που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την άνεση και την ασφάλεια στο περιβάλλον ύπνου του μωρού. Ας δούμε όμως τι είναι οι πάντες κούνιας και ποια τα χαρακτηριστικά τους.

Τι είναι η πάντα κούνιας;

Η πάντα κούνιας ή αλλιώς πλεξούδα κούνιας είναι ουσιαστικά ένα είδος μαξιλαριού που τοποθετείται περιμετρικά της κούνιας του μωρού έτσι ώστε να το προστατεύει από πιθανά χτυπήματα όσο κοιμάται ή παίζει. Η μαλακή και απαλή υφή τους, διασφαλίζει ότι το μωρό σας περιβάλλεται από ένα στρώμα άνεσης και ασφάλειας ανά πάσα στιγμή στο βρεφικό κρεβάτι.

Πώς να επιλέξετε πάντα κούνιας

Όταν επιλέγετε πάντα κούνιας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη κυρίως τα υλικά που χρησιμοποιούνται, την ευκολία καθαρισμού και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Επιλέξτε πλεξούδα ή πάντα κούνιας κατασκευασμένη από μη τοξικά, υποαλλεργικά υλικά, 100% βαμβακερές για να αποτρέψετε τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι πλένεται στο πλυντήριο για εύκολη συντήρηση. Σε ό,τι αφορά τα επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας αυτά είναι υφάσματα που αναπνέουν και ασφαλή μέθοδο σύνδεσης με το κρεβατάκι για να αποτραπεί η αποκόλλησή της.

Πάντα κούνιας / πλεξούδα κούνιας;

Κατά την έρευνά σας θα διαπιστώσετε ότι σε ό,τι αφορά την προστασία του μωρού στο κρεβατάκι θα συναντήσετε πάντες & πλεξούδες κούνιας. Ποια είναι όμως η διαφορά; Η αλήθεια είναι ότι και τα δύο είδη εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό που αναφέραμε και παραπάνω. Ωστόσο οι πλεξούδες κούνιας προσφέρουν μια μοντέρνα πινελιά. Είναι κατασκευασμένες από μαλακό ύφασμα σε πλέξη, δημιουργώντας ένα πλεκτό ή πλεκτό αποτέλεσμα. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους όχι μόνο παρέχει ένα άνεση και προστασία μέσα στην κούνια αλλά προσθέτει επίσης μια νότα στίλ στη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου.

Πάντες ποικιλία σχεδίων και μεγεθών

Μπορείτε να βρείτε βρεφικές πάντες σε μια ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Είτε ψάχνετε για ένα απλό, κλασικό σχέδιο είτε για ένα με έντονα σχέδια και χρώματα, στο superbaby σίγουρα αυτό που ταιριάζει με τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου. Σε ό,τι αφορά το μέγεθος, είναι σημαντικό να επιλέξετε πάντα που ταιριάζει στην κούνια του μωρού σας. Μία μικρή πάντα δεν θα παρέχει πλήρη προστασία, ενώ ένας μία πολύ μεγάλη μπορεί να μην εφαρμόζει με ασφάλεια.

Οι πάντες κούνιας προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και άνεσης για το μωρό όταν βρίσκεται στην κούνια του. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία έτσι ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Call Now Button