Βλέπετε 1–20 απο 36 αποτέλεσματα

Βρεφικά Κρεβάτια | Παιδικά Κρεβάτια

Αποκτήστε Βρεφικά Κρεβάτια | Παιδικά Κρεβάτια και διαμορφώστε το βρεφικό δωμάτιο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τεράστια ποικιλία από χρώματα και σχέδια ώστε να διαμορφώσετε το ιδανικό περιβάλλον για εσάς και το παιδί σας.
Η βρεφική κούνια προσφέρει την τέλεια λύση για τα πρώτα χρόνια του μωρού. Οι κούνιες μωρού προσφέρονται σε διαστάσεις 60 x 120 εκατοστά και είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή για βρεφικό κρεβάτι.
Το προεφηβικό κρεβάτι είναι κατάλληλο από νεογέννητο έως περίπου 7-10 ετών. Το προεφηβικό κρεβάτι σε σχέση με την κούνια μωρού, προσφέρει μεγαλύτερο ηλικιακό εύρος καθώς οι διαστάσεις του είναι μεγαλύτερες. Οι διαστάσεις από τα προεφηβικά κρεβάτια είναι 70 x 140 εκατοστά.
Τα μετατρεπόμενα βρεφικά κρεβάτια ή πολυμορφικά κρεβάτια είναι η κατηγορία που ξεχωρίζει καθώς όλο και περισσότεροι γονείς την προτιμούν. Τα μετατρεπόμενα κρεβάτια μας προσφέρουν ένα πλήθος επιλογών και ρυθμίσεων. Είναι κατάλληλα από νεογέννητο έως και την περίοδο της εφηβείας. Επίσης τα πολυμορφικά κρεβάτια μετατρέπονται σε γραφείο παιδιού ενώ περιλαμβάνουν και συρταριέρα.
Το παιδικό κρεβάτι σπιτάκι ή αλλιώς κρεβάτι μοντεσσόρι προσφέρει μια μοναδική αισθητική στο βρεφικό δωμάτιο καθώς το ξεχωριστό και πρωτότυπο design το κάνουν να ξεχωρίζει.
Μην ξεχνάτε να επιλέξετε το καλύτερο βρεφικό στρώμα για το κρεβάτι του μωρού σας.

Lorelli, Santa Bebe και όλες οι επώνυμες εταιρείες βρίσκονται στο κατάστημά μας.
Στο www.super-baby.gr μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα Βρεφικά και Παιδικά Κρεβάτια από επιλεγμένη ξυλεία και μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Αγοράστε εύκολαγρήγορα και με ασφάλειαΓρήγορη παράδοση στην πόρτα σας Πανελλαδικά. Απίθανες Προσφορές και Δώρα σας περιμένουν.

Call Now Button