Προβολή όλων των 13 αποτελεσμάτων

Βρεφικό Στρώμα Κούνιας

Βρεφικό Στρώμα Κούνιας από τα πιο αγνά υλικά που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου και συμβάλουν στην καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού.
Όλα τα βρεφικά στρώματα που θα βρείτε στο www.super-baby.gr αποτελούνται από υποαλλεργικά υφάσματα και εγγυώνται άνεση και υψηλή ποιότητα. Το βρεφικό κρεβάτι είναι το σημείο που το μωρό μας περνάει την περισσότερη ώρα κατά την διάρκεια της ημέρας. Εύκολα αντιλαμβανόμαστε την σημασία για την επιλογή του κατάλληλου βρεφικού στρώματος.
Το βρεφικό στρώμα κοκοφοίνικα αποτελεί την πιο διαδεδομένη επιλογή στρώματος καθώς προσφέρει ορθοπεδική στήριξη, αναπνέει και προσφέρει άνεση κατά την διάρκεια του ύπνου.
Το βρεφικό στρώμα latex προσφέρει ορθοπεδική και ανατομική στήριξη. Η ανατομική του ιδιότητα το κατατάσσει σε κορυφαία επιλογή καθώς προσφέρει την καλύτερη δυνατή στάση σώματος ιδιαίτερα για την ευαίσθητη σπονδυλική στήλη του μωρού μας.
Αποκτήστε το στρώμα στις διαστάσεις που ταιριάζουν με το κρεβάτι σας. Βρεφικό στρώμα κούνιας 60*120 , Στρώμα για προεφηβικό κρεβάτι 70*140 και όλες οι διαστάσεις που χρειάζεστε.
Βρεφικό στρώμα για παρκοκρέβατο αναδιπλούμενο που σας επιτρέπει εύκολη και γρήγορη μεταφορά με την θήκη του.
Βρεφικά και παιδικά στρώματα από τα πιο αγνά υλικά, ορθοπεδικά και ανατομικά που βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου και συμβάλουν στην καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού.

Chic strom, Kikkaboo, Lorelli και όλες οι επώνυμες εταιρείες βρίσκονται στο κατάστημά μας.
Στο www.super-baby.gr μπορείτε να βρείτε το καλύτερο βρεφικό στρώμα κούνιας από τα πιο αγνά υλικά, που προσφέρει άνεση και συμβάλουν στην καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού.

Αγοράστε εύκολαγρήγορα και με ασφάλειαΓρήγορη παράδοση στην πόρτα σας Πανελλαδικά. Απίθανες Προσφορές και Δώρα σας περιμένουν.

Call Now Button