Προβολή όλων των 17 αποτελεσμάτων

Ενδοεπικοινωνίες μωρού

Σε ό,τι αφορά τη φροντίδα του μωρού, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλειά του. Οι ενδοεπικοινωνίες μωρού ή αλλιώς baby monitors, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που σας επιτρέπει να επιβλέπετε το μικρό σας και να είστε ήρεμοι ανά πάσα στιγμή. Ας δούμε τις διαθέσιμες επιλογές έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Ενδοεπικοινωνία μωρού με κάμερα

Οι ενδοεπικοινωνίες με κάμερα αποτελούν την πιο δημοφιλή επιλογή γονέων. Είναι ολοκληρωμένα συστήματα παρακολούθησης που παρέχουν ζωντανή οπτική επαφή με το μωρό. Έτσι, μπορείτε να διακρίνετε ακριβώς τι συμβαίνει στο δωμάτιο του παιδιού. Το μωρό σας ξύπνησε επειδή έχασε την πιπίλα του ή προσπαθεί να δραπετεύσει από την κούνια; Με μια γρήγορη ματιά στην οθόνη θα μάθετε. Τα προηγμένα μοντέλα διαθέτουν τώρα βίντεο υψηλής ευκρίνειας, νυχτερινή όραση και δυνατότητα μετακίνησης, ζουμ, όλα ελεγχόμενα από απόσταση. Πολλές ενδοεπικοινωνίες καταγράφουν ακόμα και τις συνθήκες του δωματίου, όπως  θερμοκρασία και υγρασία, διασφαλίζοντας ένα τέλειο περιβάλλον για την υγεία και την άνεση του μωρού. Επιπλέον πολλά monitor με κάμερα, έχουν τη δυνατότητα καταγραφής έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε στο υλικό ανά πάσα στιγμή. Με λίγα λόγια, οι ενδοεπικοινωνίες με κάμερα είναι σαν να έχετε ένα δεύτερο σετ ματιών που δεν κλείνουν ποτέ, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο αφοσίωσης και ασφάλειας.

Ενδοεπικοινωνίες ήχου

Οι ενδοεπικοινωνίες ήχου εξακολουθούν να είναι μια πολύ συχνή επιλογή γονέων, και αυτό γιατί είναι εξαιρετικά αξιόπιστες. Χρησιμοποιούν ένα μικρόφωνο για να λαμβάνουν τυχόν ήχους που κάνει το μωρό σας και να τους μεταδίδουν απευθείας στη μονάδα γονέα. Οι σύγχρονες ενδοεπικοινωνίες ήχου διαθέτουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως ρυθμιζόμενη ευαισθησία θορύβου, δείκτες στάθμης ήχου και λειτουργία αμφίδρομης ομιλίας

Ασύρματες ενδοεπικοινωνίες

Στο σύγχρονο κόσμο όπου η συνδεσιμότητα είναι ο βασιλιάς, οι ασύρματες ενδοεπικοινωνίες μωρού είναι εξαιρετικά πρακτικές. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά monitor, χρησιμοποιούν το Wi-Fi του σπιτιού σας για να μεταδίδουν βίντεο και ήχο απευθείας στο smartphone, το tablet ή ακόμα και στον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να παρακολουθείτε το μικρό σας σχεδόν από οπουδήποτε, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Χρήσιμες λειτουργίες

Εκτός των βασικών λειτουργιών, πολλές ενδοεπικοινωνίες μωρού διαθέτουν επιπλέον δυνατότητες που κάνουν την παρακολούθηση του μωρού πολύ πιο εύκολη.
Αυτά, είναι χαρακτηριστικά όπως ήχοι νανουρισμάτων έτσι ώστε να κοιμάται το μωράκι πιο εύκολα, λειτουργία πολλαπλών οθονών έτσι ώστε να μεταδίδεται εικόνα σε παραπάνω από μία συσκευή, δυνατότητα πολλαπλών χρηστών που επιτρέπει πολλά μέλη της οικογένειας να παρακολουθούν ταυτόχρονα το μωρό, όπως και δυνατότητα αποθήκευσης των καταγραφών σε cloud.

Η επιλογή της ενδοεπικοινωνίας μωρού είναι μια σημαντική απόφαση που θα σας προσφέρει να φέρει ηρεμία και ελευθερία καθώς θα μπορείτε να επιβλέπετε το μωράκι ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο με αυτό. Είτε χρησιμοποιείτε ένα απλό monitor, είτε ένα με κάμερα βεβαιωθείτε ότι καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας.  

Call Now Button