Προβολή όλων των 32 αποτελεσμάτων

Αλλαξιέρα μωρού


Υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ που που κάνουν τη διαδικασία αλλαγής της πάνας αρκετά πιο εύκολη για το γονιό και το μωράκι. Από τα σημαντικότερα αξεσουάρ γι΄αυτό το σκοπό είναι η αλλαξιέρα μωρού. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αλλαξιέρες και να επιλέξετε αυτή που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και ταιριάζει με την αισθητική σας!

Τι είναι η αλλαξιέρα μωρού;

Η αλλαξιέρα μωρού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για κάθε γονιό. Είναι ουσιαστικά ένα είδος μαξιλαριού επενδυμένο από αδιάβροχο ύφασμα ή pvc, στο οποίο τοποθετείται το μωράκι προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αλλαγή της πάνας με ασφάλεια και άνεση.

Πώς να επιλέξω την αλλαξιέρα του μωρού;

Κατά την έρευνά σας για αλλαξιέρα μωρού, είναι απαραίτητο να λάβετε υπ’ όψιν  ορισμένους παράγοντες που θα κρίνουν την τελική επιλογή σας. Αυτοί οι παράγοντες σχετίζονται με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχουν οι αλλαξιέρες, τα οποία εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς.

 • Αλλαξιέρες σκληρές

  Οι σκληρές αλλαξιέρες μωρού έχουν σχετικά άκαμπτη βάση, γεγονός που τις καθιστά στιβαρές, και κατάλληλες για τοποθέτηση σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως: στην κούνια του μωρού, στο παιδικό κρεβάτι, στο γραφείο κ.ο.κ.
  Το γεγονός ότι είναι σκληρές δεν κάνει τις συγκεκριμένες αλλαξιέρες λιγότερο άνετες, καθώς διαθέτουν αφρώδες υλικό που αγκαλιάζει απαλά το κορμάκι του μωρού.

 • Αλλαξιέρες μαλακές

  Οι μαλακές αλλαξιέρες είναι πλήρως κατασκευασμένες από μαλακά υλικά, πιο εύκαμπτες και συνήθως πιο μικρές. Αποτελούν πρακτική επιλογή, μιάς και η μαλακή υφή τους, επιτρέπει την εύκολη μεταφορά μέσα σε τσάντα ή την αποθήκευσή τους σε κάποιο συρτάρι. Είναι επίσης ανατομικές και κατάλληλες για να υποστηρίξουν το μωράκι όσο εσείς αλλάζετε την πάνα του.

 • Αλλαξιέρες αδιάβροχες

  Είναι προφανές πως λόγω του σκοπού της χρήσης τους, οι περισσότερες βρεφικές αλλαξιέρες είναι πλήρως αδιάβροχες έτσι ώστε να αποφεύγονται λεκέδες από πιθανά “ατυχήματα”. Ωστόσο κατά την επιλογή σας, σιγουρευτείτε ότι διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό.

 • Αλλαξιέρες μωρού με κάλυμμα / Αλλαξιέρες PVC

  Ακόμα και αν λερωθούν, οι περισσότερες αλλαξιέρες καθαρίζονται πολύ εύκολα, είτε χάρη στο αφαιρούμενο κάλυμμα, είτε λόγω του υλικού PVC το οποίο είναι ανθεκτικό στους λεκέδες και τη φθορά.

 • Μέγεθος: Ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπ΄οψιν κατά την αγορά της αλλαξιέρας μωρού, είναι το μέγεθός της. Σκεφτείτε από πριν σε ποιο μέρος του σπιτιού θέλετε να τη χρησιμοποιείτε έτσι ώστε να επιλέξετε αυτή που χωράει και εφαρμόζει κατάλληλα.
 • Σχεδιασμός: Φυσικά δεν γίνεται να παραλείψουμε τον σχεδιασμό της αλλαξιέρας. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που είναι αδύνατο να μη βρείτε την αλλαξιέρα που ταιριάζει ιδανικά στο παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε να βρείτε μέχρι και αλλαξιέρα με αναστημόμετρο ( αλλαξιέρα με μετρητή ύψους) έτσι ώστε κάθε φορά που αλλάζετε την πάνα του μωρού, να καταγράφετε πόσο ψήλωσε! 
Call Now Button