Βλέπετε 1–50 από 66 αποτελέσματα

Βρεφικές πετσέτες

Το μπάνιο του μωρού είναι μια ευχάριστη αλλά και συχνά προκλητική διαδικασία. Ωστόσο, το τελετουργικό του μπάνιου δεν ολοκληρώνεται χωρίς να τυλίξετε το μωρό σας με μία ζεστή βρεφική πετσέτα. Ας δούμε λοιπόν τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε πετσέτες για μωρά και γιατί είναι απαραίτητες για τον εξοπλισμό σας.

Γιατί να πάρω ειδικές πετσέτες και μπουρνούζια για μωρά;

Ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε απλά να τυλίξετε το μωρό σας με οποιαδήποτε πετσέτα. Η απάντηση βρίσκεται στην ευαίσθητη φύση του δέρματος του μωρού. Οι πετσέτες και τα μπουρνούζια που έχουν σχεδιαστεί για μωρά είναι κατασκευασμένα με υλικά που είναι εξαιρετικά απαλά στο δέρμα τους, εξαιρετικά απορροφητικά και απαλλαγμένα από χημικές ουσίες.

Βρεφικές πετσέτες με κουκούλα ή χωρίς;

Οι βρεφικές πετσέτες με κουκούλα είναι πολύ δημοφιλείς και δικαίως. Η κουκούλα παρέχει επιπλέον ζεστασιά, ιδιαίτερα σημαντική καθώς χάνεται πολλή θερμότητα του σώματος μέσω του κεφαλιού. Η κουκούλα προσθέτει επίσης μια χαριτωμένη χροιά καθώς μπορείτε να βρείτε βρεφικές πετσέτες με κουκούλες που διαθέτουν αυτάκια ή ζωάκια. 

Απαλότητα και ασφάλεια

Σε ό,τι αφορά το υλικό, το βαμβάκι αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Μπορείτε λοιπόν  να βρείτε μεγάλη ποικιλία από βρεφικές πετσέτες και μπουρνούζια κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι που προσφέρει απαλή αίσθηση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

Το κατάλληλο μέγεθος 

Μια άλλη κρίσιμη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το μέγεθος. Για τα νεογέννητα και τα βρέφη, τα μικρότερα μεγέθη καλύπτουν τις ανάγκες του, αλλά καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, θα χρειαστείτε πετσέτες και μπουρνούζια που προσφέρουν καλύτερη κάλυψη. Πάντα να ελέγχετε τις διαστάσεις και να εξετάζετε αν ταιριάζουν στις σωματικές ανάγκες του παιδιού. 

Ανθεκτικότητα 

Δεδομένου ότι οι πετσέτες θα περνούν από συχνή χρήση και πλύσεις, η ανθεκτικότητα είναι βασικό μέλημα. Ελέγξτε για διπλές ραφές και υφάσματα υψηλής ποιότητας που δεν θα ξεφτίσουν ή θα χάσουν την απορροφητικότητά τους με την πάροδο του χρόνου.

Βρεφικές πετσέτες ως δώρο για μωρό

Οι παιδικές πετσέτες αποτελούν μια εξαιρετική ιδέα δώρου για διάφορες περιστάσεις, όπως baby showers, βαφτίσεις ή πρώτα γενέθλια. Εκτός του ότι είναι πρακτικά, είναι διαθέσιμα και σε μία μεγάλη ποικιλία όμορφων σχεδίων και χρωμάτων. Κάθε γονιός θα εκτιμήσει τις υψηλής ποιότητας, απορροφητικές πετσέτες σχεδιασμένες ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Ένα σετ με βρεφικές πετσέτες μπορεί να αποτελέσει και μέρος ενός ενός μεγαλύτερου δώρου, σε συνδυασμό με άλλα απαραίτητα για το μπάνιο, όπως μπανιέρα και παιχνίδια μπάνιου δημιουργώντας ένα πλήρες πακέτο περιποίησης..

Οι βρεφικές πετσέτες και μπουρνούζια είναι απαραίτητα αξεσουάρ για το μπάνιο ου μωρού. Εκτός της πρακτικής τους χρήσης, δηλαδή να κρατάνε το μωράκι ζεστό μετά το μπάνιο, με την ποικιλία σχεδίων τους αποτελούν εξαιρετική προσθήκη στον εξοπλισμό σας!  

Call Now Button