Βλέπετε 1–50 από 52 αποτελέσματα

Γιο γιο

Η επιλογή του σωστού γιο γιο για το παιδάκι σας μπορεί να φαντάζει απλή διαδικασία, αλλά με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές  μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε ποιο είναι το καλύτερο. Γιο γιο ταξιδιού, φορητό, παιχνίδι, με φωτάκια & ήχους, και πάρα πολλά άλλα αποτελούν μόνο μερικές από τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Μαζί θα δούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα γιο – γιο έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το μικρό σας!

Μέγεθος & άνεση

Το μέγεθος είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς θα πρέπει να είναι άνετο για το παιδί σας. Ένα γιογιό που είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή ακόμα και να δυσκολέψει το παιδί να το χρησιμοποιήσει. Αναζητήστε ένα γιογιό που έχει φαρδιά βάση και είναι χαμηλά στο έδαφος, καθώς έτσι παρέχεται σταθερότητα και άνεση.

Τύπος γιογιό

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι στην αγορά, όπως κλασικά γιο γιο, ταξιδιού, φορητά, με φωτάκια, με ήχους, ή άλλα που μοιάζουν με κανονική λεκάνη τουαλέτας έτσι ώστε το μωράκι να εξοικειώνεται.

  • Γιογιό κλασικά

    Σε ό,τι αφορά τα κλασικά, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να είναι σταθερά και να παρέχουν μέγιστη εργονομία και άνεση στο παιδάκι για να κάνει την ανάγκη του.

  • Γιο γιο ταξιδιού

    Ένα γιογιο ταξιδιού ή αλλιώς φορητό, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο σε όγκο και ελαφρύτερο για να μεταφέρεται εύκολα.

  • Γιογιο παιχνίδι

    Τα γιογιο παιχνίδι, είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μεγαλύτερη οικειότητα στα παιδάκια, έτσι ώστε να αισθάνονται άνετα την ώρα που τα χρησιμοποιούν. Συνήθως έχουν την μορφή από ζωάκια, αυτοκινητάκια, ή μιας πραγματικής λεκάνης. Τα τελευταία, πολύ συχνά διαθέτουν ήχους νερού που παραπέμπουν στο καζανάκι με το πάτημα του αντιστοιχου κουμπιού, έτσι ώστε το παιδί μπαίνει στη διαδικασία προσομοίωσης..

Ευκολία Καθαρισμού

Ας είμαστε ειλικρινείς, ο καθαρισμός του γιογιο δεν είναι ποτέ μια ευχάριστη διαδικασία. Ωστόσο, είναι απαραίτητο μέρος της καθημερινότητας. Αναζητήστε λοιπόν ένα γιογιό που καθαρίζεται εύκολα, με λείες επιφάνειες και αφαιρούμενα μέρη που μπορούν να πλυθούν. 

Παιδικό κάθισμα τουαλέτας

Πολλοί γονείς επιλέγουν τα παιδικά καθίσματα τουαλέτας.
Τα παιδικά καθίσματα τουαλέτας  τοποθετούνται πάνω από το χείλος της λεκάνης επιτρέποντας στα νήπια να μεταβούν απευθείας από την πάνα στην τουαλέτα. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι το  μωράκι θα είναι σταθερό όσο βρίσκεται πάνω στη λεκάνη, και μάλιστα ορισμένα διαθέτουν και χερούλι για επιπλέον ασφάλεια.
Σε ό,τι αφορά την επιλογή σας ανάμεσα στα δύο, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Επιλέξτε αυτό που θα βολέψει καλύτερα το παιδάκι σας, έτσι ώστε να κόψει την πάνα ευκολότερα!

Η επιλογή του κατάλληλου γιογιό για το παιδί σας είναι μια απόφαση που εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του παιδιού σας. Λάβετε υπόψη τους παραπάνω παράγοντες, θυμηθείτε ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό και μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα σε έναν συγκεκριμένο τύπο, και είμαστε σίγουροι πως θα κάνετε τη καλύτερη επιλογή!

Call Now Button