Βλέπετε 1–50 από 64 αποτελέσματα

Κλιπ Πιπίλας & Θήκες

Η ανατροφή του μωρού είναι γεμάτη προκλήσεις και ακόμη και τα πιο μικρά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Μεταξύ αυτών, οι θήκες πιπίλας και τα κλιπ ξεχωρίζουν ως εξαιρετικά πρακτικά και χρήσιμα. Αν και μπορεί να μην είναι τα πρώτα αντικείμενα που έρχονται στο μυαλό σας όταν προετοιμάζεστε για τον ερχομό του μικρού σας, στη πραγματικότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού σας.

Κλιπ πιπίλας

Τα κλιπ για πιπίλες είναι ουσιαστικά λουράκια που στερεώνουν την πιπίλα στα ρούχα του μωρού σας ή στο καρότσι, κρατώντας την μακριά από βρώμικες επιφάνειες. Αυτό που ξεχωρίζει τα κλιπ πιπίλας είναι η ευελιξία τους. Όχι μόνο κρατούν την πιπίλα σε κοντινή απόσταση από το μωρό, αποτρέποντας την να πέσει κάτω, αλλά ο όμορφος σχεδιασμός τους τα κάνει να ξεχωρίζουν! Τα κλιπ πιπίλας, λόγο του ότι έρχονται σε κοντινή επαφή με το μωρό, είναι BPA free και πλήρως ασφαλή. Επιπλέον, πολλά έχουν και κουδουνίστρα έτσι ώστε εκτός από πρακτικά, να είναι και διασκεδαστικά για το μωρό! 

Θήκες Πιπίλας

Σε κάθε βόλτα με το μωρό, η καθαριότητα και υγιεινή είναι πρωταρχικής σημασίας. Αυτό επεκτείνεται και σε ό,τι αφορά τις πιπίλες. Οι θήκες πιπίλας παρέχουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να διασφαλίσετε ότι η πιπίλα του μωρού σας παραμένει καθαρή και όσο το δυνατό περισσότερο απαλλαγμένη από μικρόβια. Πρόκειται για  προστατευτικά “κουτάκια” που αποτρέπουν την επαφή της πιπίλας με τη σκόνη και τη βρωμιά. Οι μοντέρνες θήκες πιπίλας εκτός από τον λειτουργικό ρόλο, αποτελούν και μία πανέμορφη προσθήκη στο βρεφικό εξοπλισμό σας!

Οι θήκες πιπίλας έχουν μία σειρά από χαρακτηριστικά που στοχεύουν να κάνουν τη ζωή των γονιών πιο εύκολη και τη ζωή των μωρών πιο ασφαλή. Πολλές θήκες πιπίλας είναι 100% BPA free, διασφαλίζοντας σας ότι δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Οι επιλογές αποστείρωσης είναι κάτι που επίσης λαμβάνεται υπόψη. Οι θήκες είναι σχεδιασμένες για μεθόδους αποστείρωσης με ζεστό και κρύο νερό, προσφέροντας ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από τα μικρόβια. Πολλά μοντέλα επίσης περιλαμβάνουν βολικό γάντζο που μπορεί εύκολα να στερεωθεί είτε στο καρότσι, είτε στον καρπό του γονέα.

Πολλές επίσης προσφέρουν ακόμη και την ευελιξία της μετατροπής σε δύο μεμονωμένες θήκες, επιτρέποντας μεμονωμένες επιλογές αποθήκευσης που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερες από μία πιπίλες ή διαφορετικούς τύπους βρεφικών αξεσουάρ. Υπάρχουν επίσης θήκες πιπίλας κατασκευασμένες από 100% φυσικό καουτσούκ, παρέχοντας μια απολύτως φυσική, φιλική προς το περιβάλλον επιλογή που αντέχει στην καθημερινή χρήση ενώ είναι ταυτόχρονα φιλική για το περιβάλλον.

Οι θήκες πιπίλας και τα κλιπ είναι μικρά αλλά αποτελεσματικά εργαλεία για τη διασφάλιση της άνεσης και της υγιεινής του μωρού σας ενώ διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα για τον βρεφικό εξοπλισμό. Επομένως κάντε την έρευνά σας και επιλέξτε το καλύτερο για το μωράκι σας! 

Call Now Button