Βλέπετε 1–50 από 106 αποτελέσματα

Σετ περιποίησης μωρού

Τα σετ περιποίησης μωρού, περιλαμβάνουν είδη βρεφικής φροντίδας όπως ψαλιδάκι  μωρού, βρεφική οδοντόβουρτσα δακτύλου, οδοντόκρεμα, αποσυμφορητικό μύτης, χτένα, νυχοκόπτη. Αυτά είναι απαραίτητα έτσι ώστε να κάνουν για την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του μωρού πιο εύκολη και αποτελεσματική.

 • Ψαλιδάκι μωρού

  Το βρεφικό ψαλιδάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κόβει τα ευαίσθητα νυχάκια του μωρού. Έχει στρογγυλεμένες άκρες και μικρό μέγεθος για να μπορείτε να κόψετε με ασφάλεια, χωρίς να τα τραυματίσετε κατά λάθος το μωράκι. 

 • Βρεφική οδοντόβουρτσα

  Η βρεφική οδοντόβουρτσα είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ ενός σετ περιποίησης μωρού. Με σχεδιασμό που την κάνει απαλή με τα ούλα και τα δόντια του μωρού, θα σας  βοηθήσει να διατηρήσετε τη στοματική υγιεινή του.  Πολλά σετ βρεφικής φροντίδας περιλαμβάνουν βρεφική οδοντόβουρτσα δακτύλου που κάνει τη διαδικασία πλυσίματος των δοντιών ακόμη πιο εύκολη!

 • Αποσυμφορητικό μύτης

  Το αποσυμφορητικό μύτης, ή αλλιώς ρινικός αποφρακτήρας είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την ασφαλή και απαλή αφαίρεση της βλέννας από τις ρινικές οδούς του μωρού, που θα διευκολύνει στην καλύτερη αναπνοή. Ορισμένοι ρινικοί αναρροφητήρες είναι χειροκίνητοι, απαιτώντας από τον γονέα να χρησιμοποιήσει το δικό του στόμα για να αναρροφήσει τη βλέννα, ενώ άλλοι λειτουργούν με χειροκίνητη αντλία (φούσκα). Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η ρινική αναρρόφηση καθαρίζεται και αποστειρώνεται μετά από κάθε χρήση για να αποφευχθεί η εξάπλωση μικροβίων.

 • Μπατονέτες βρεφικές

  Οι βρεφικές μπατονέτες είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να αφαιρούν με ασφάλεια κερί ή υπολείμματα από τα αυτάκια του μωρού, βοηθώντας σας να τα διατηρήσετε καθαρά και υγιή.
  Τα αυτάκια του μωρού είναι πολύ μικρά, και έτσι είναι δύσκολο να αφαιρεθεί το κερί. Χρησιμοποιώντας μπατονέτα μωρού, μπορείτε να καθαρίσετε το εσωτερικό του αυτιού με ασφάλεια.
  Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε απαλά τις μπατονέτες και να μην τις εισάγετε ποτέ πολύ βαθιά στον ακουστικό πόρο, καθώς μπορεί να προκληθεί τραυματισμός.

 • Βρεφική οδοντόκρεμα

  Η βρεφική οδοντόκρεμα είναι ένα επίσης απαραίτητο στοιχείο ενός σετ περιποίησης. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για μωρά, απαλλαγμένο από φθόριο και άλλες χημικές ουσίες, ενώ βοηθά στην προστασία των δοντιών και των ούλων του μωρού, και προάγει τη στοματική υγιεινή.

 • Βρεφική βούρτσα μαλλιών

  Η βρεφική βούρτσα μαλλιών έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι απαλή με τα ευαίσθητα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής ενός μωρού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ξεμπερδέψετε και να διατηρείτε περιποιημένα τα μαλάκια του. 

 • Βρεφικός νυχοκόπτης

  Τέλος, ορισμένα σετ βρεφικής περιποίησης περιλαμβάνουν νυχοκόπτη. Ένα μικρό αξεσουάρ που βοηθάει τους γονείς να κόψουν και να λιμάρουν εύκολα τα νύχια του μωρού.

Τα σετ περιποίησης μωρού είναι απαραίτητα για κάθε μωράκι, καθώς περιλαμβάνουν με όλα τα απαραίτητα είδη που χρειάζεστε οι γονείς για το νεογέννητο έτσι ώστε να είναι περιποιημένο και χαρούμενο!

 

Call Now Button