Προσφορά!

Πολυκαρότσι 3 σε 1 M 30, Red Carello + Δώρα αξίας 40€

499.90 € 449.90 €

Κατασκευαστής: Carello

Το καινούργιο πολυκαρότσι  M 30 της Carello  είναι ένα σύστημα καροτσιού που καλύπτει όλες τις ανάγκες του βρέφους αλλά και τις δικές σας.

+ Δώρο κάλυμμα βροχής

+ Δώρο γιο γιο

+ Δώρο Ασφάλειες πρίζας

+ Δώρο οικολογική κουβέρτα 100% βαμβακερή

Περιγραφή Προϊόντος

Το καινούργιο πολυκαρότσι  M 30 της Carello  είναι ένα σύστημα καροτσιού που καλύπτει όλες τις ανάγκες του βρέφους αλλά και τις δικές σας . Το port-bebe (καλαθούνα)  διαθέτει χερούλι μεταφοράς κουκούλα και ποδόσακο ενώ διπλώνει για μεταφορά και φύλαξη με σύστημα POP-UP .

Το κάθισμα αυτοκινήτου διαθέτει βάση με ιμάντες για εύκολη προσαρμογή στο αυτοκίνητο και επίσης κουμπώνει στο σκελετό του καρoτσιού. Έχει εγκριθεί με προδιαγραφές ECE R44-E4 και είναι κατάλληλο για την κατηγορία 0+(0-13 κιλά) .Για αυτοκίνητα που σας παρέχουν ISOFIX υπάρχει επιπλέον βάση με ISOFIX.

Η θέση του καροτσιού σας παρέχει το σύστημα switch ( φορά προς τον δρόμο ή αντίθετη ) για να επιλέξετε την μεριά της προτίμησης σας. Η πλάτη και η βάση ποδιών είναι ρυθμιζόμενες ενώ διαθέτει κουκούλα με επιπλέον επέκταση και ποδόσακο. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο ενώ μεγάλη ευκολία σας προσφέρει ο ρυθμιστής ύψους της θέσης  κάνοντας την χρήση του πιο εύκολη.

+ Δώρο κάλυμμα βροχής

+ Δώρο γιο γιο

+ Δώρο Ασφάλειες πρίζας

+ Δώρο οικολογική κουβέρτα 100% βαμβακερή

Επιπλέον Πληροφορίες

Κατασκευαστής

Carello

Είδος Καροτσιού

πολυκαρότσι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ